Özelleştirmeler:
Anakartı ileriye dönük olması, aynı zamanda RAM'leri 2x8 yapabilip ileride de Quad channel ile rahatça 32 GB yapma hem de yine ileride bir SSD takviyesi amacıyla MSI Pro B760M-P yaptım.
İşlemciyi 14400F'den 13400F'e indirdim ve buradan +1000 TL kazandım.
RAM'i ise anakartın 4 RAM slotu olduğu için Dual channel 2x8 16 GB RAM şeklinde yaptım. Birkaç aya iki tane daha 8 GB RAM alıp Quad channel 4x8 32'ye çıkaracağım.
Game Power'ın PSU'suna güvenmediğim için PSU'yu BitFenix 600W şeklinde özelleştirdim.
Özelleştirmelerle birlikte toplam 24.729 TL tuttu. Düşünceleriniz nedir?
Hocam ben şu an fark ettim sanırım benim PSU'da Bronze sertifikası yok. Bunu yarın çözüm merkezine yazıp düzelttirebilir miyim aradaki farkı bir şekilde ödeyerek?
Hocam ben şu an fark ettim sanırım benim PSU'da Bronze sertifikası yok. Bunu yarın çözüm merkezine yazıp düzelttirebilir miyim aradaki farkı bir şekilde ödeyerek?
1 TB SSD düşünülmesi gerek böyle sisteme 500 az günümüz hikayeli oyunların ortalama 70 80 GB olduğunu varsayarsak 5 oyun sonra sil yükle döngüsü başlar.
1 TB SSD düşünülmesi gerek böyle sisteme 500 az günümüz hikayeli oyunların ortalama 70 80 GB olduğunu varsayarsak 5 oyun sonra sil yükle döngüsü başlar.
Katılıyorum fakat şuan bütçe bazında en mantıklısı buydu. Zaten anakartta 2 tane M2 slotu olduğundan o konuda kafam rahat açıkçası istediğim zaman bir tane 1TB eklerim.
Katılıyorum fakat şu an bütçe bazında en mantıklısı buydu. Zaten anakartta 2 tane M.2 slotu olduğundan o konuda kafam rahat açıkçası istediğim zaman bir tane 1TB eklerim.