Intel Arc B580 vs RTX 4060 Ti

Hidan34

Picopat
Daha fazla  
Dostlar ben 25k bandında bir kasa toplamayı düşünüyorum 4060 Ti'ın indirimini mi bekleyeyim yoksa yeni çıkan B580'e şans mı vermeliyim? Bilenler bir yardımcı olursa sevinirim. Sistem tavsiyesine de açığım.

Şu anlık tam açılmamış bir kart driverlerindede bir takım sorunlar olduğunu söylüyorlar biraz beklemekte fayda var.

Tabii ki NVIDIA yılların markası driveri olsun kartlarıolsun başarılı ama 8 GB VRAM sahip olması bir eksi B580 neredeyse 4060 Ti yakın güç veriyor ve 12 GB VRAM kullanıyor hiç kullanmdaım tabii ki Intel kart driveri nasıldır bilemiyorum sans veredebilirsin ama işim garanti olsun diyorsan 4060 Ti tabii.

4060Ti indirime gireceğini sanmıyorum. Elindeki parayı dolar ya da euro olarak tutuyorsan bekle. Ancak TL olarak paranı tutuyorsan enflasyona yenilirsin. 2025 yılında fiyatlar düşmeyecek.

13900TL'ye 4060Ti aldım, bence bekleyip 4060Ti almak mantıklı gibi, performans olarak 4060Ti'nin sürekli olarak gerisinde kalır diye tahmin ediyorum, ayrıca AMD ekran kartlarına bile driver dolayısı ile yaklaşmayan insanlar varken Intel biraz dipsiz kuyu gibi. Ha birde unutmadan RTX 4060Ti'yi 500W ile çalıştırabiliyorsun,

Dosya Ekleri

• 1734175197561.png
    70,7 KB · Görüntüleme: 238
Kumar seviyorsan B580 al. Sonuçta iyide çıkabilir kötüde. Garantici isen 4060 Ti al.

8 GB iyide bu

İsterse 2GB olsun hocam, GB tabiki önemli ama GPU gücü de en az o kadar önemli, R7 240 4GB GDDR3 ile R7 240 1GB GDDR5 modelinin karşılaştırılmasını izleyin, bellek hızları bellek cinsleri ve gpu gücü daha önemli olduğunu anlarsınız, bu arada tabi ki bu kartlar 10 12GB işleyebilir ama gene de AMD ekran kartlarına bile yaklaşılırken kuşkulu olunuyor, Intel daha dünkü eleman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…