S srecnhyat Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Intel Arc Control'u güncelleme bulmasını başlatıyorum biraz zaman geçiyor ve zaman aşımına uğradığını söylüyor. Kaspersky yüklediğiminden sonra oldu fakat kısıtlıydı Intel Arc Control sonra kısıtlamasını açtım yine de güncelleme bulamıyor.
Intel Arc Control'u güncelleme bulmasını başlatıyorum biraz zaman geçiyor ve zaman aşımına uğradığını söylüyor. Kaspersky yüklediğiminden sonra oldu fakat kısıtlıydı Intel Arc Control sonra kısıtlamasını açtım yine de güncelleme bulamıyor.
Çözüm GFYT 26 Haziran 2024 srecnhyat dedi: Eki Görüntüle 2233163 Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin.
srecnhyat dedi: Eki Görüntüle 2233163 Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.029 Makaleler 1 Çözümler 565 26 Haziran 2024 #2 Manuel bir şekilde yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS S srecnhyat Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: Manuel bir şekilde yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... İntel Arc Control'ü manuel olarak yüklemeyi denemedim. Ekran kartım İntel Arc A750. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Manuel bir şekilde yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... İntel Arc Control'ü manuel olarak yüklemeyi denemedim. Ekran kartım İntel Arc A750.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.029 Makaleler 1 Çözümler 565 26 Haziran 2024 #4 srecnhyat dedi: İntel Arc Control'ü manuel olarak yüklemeyi denemedim. Ekran kartım İntel Arc A750. Genişletmek için tıkla... https://downloadmirror.intel.com/825935/gfx_win_101.5592.exe Bunu yükleyip dener misin? Artı 0 Eksi
srecnhyat dedi: İntel Arc Control'ü manuel olarak yüklemeyi denemedim. Ekran kartım İntel Arc A750. Genişletmek için tıkla... https://downloadmirror.intel.com/825935/gfx_win_101.5592.exe Bunu yükleyip dener misin?
KS KS S srecnhyat Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: https://downloadmirror.intel.com/825935/gfx_win_101.5592.exe Bunu yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: https://downloadmirror.intel.com/825935/gfx_win_101.5592.exe Bunu yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.029 Makaleler 1 Çözümler 565 26 Haziran 2024 #6 srecnhyat dedi: Eki Görüntüle 2233163 Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin. Artı 0 Eksi Çözüm
srecnhyat dedi: Eki Görüntüle 2233163 Hocam bir de gezinirken şöyle bir şey buldum bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin.
KS KS S srecnhyat Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #7 GFYT dedi: Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Intel grafik kartlarının sürücüleri daha oturmuş değil ne yazık ki. DDU ile sürücünüzü kaldırıp attığım linkten son sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hocam teşekkürler.