Intel Arc Control FPS düşürdü

einci16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Valorant'ta 600 FPS, CS:GO'da 400 FPS ve 2K çözünürlükte hikaye tabanlı oyunları rahatlıkla oynayabildiğim bir sistemim var. Intel i7 12700H işlemci ve RTX 3050 ekran kartı kullanıyorum. Fakat son zamanlarda yaşadığım bazı sorunlar var. İki gün önce sisteminde sonuçlarım yukarıdaki gibiydi. Sonrasında Intel'e bir güncelleme geldi ve temiz bir kurulum yaparak sürücüleri güncelledim. Bu güncellemeyle birlikte Intel Arc ve Intel driver and Support assistant adında iki uygulama geldi. Ancak Intel Arc'ı açamıyorum ve kontrol paneli gözükmüyor. Driver and Support assistant uygulaması ise güncelleme yapmasına rağmen hala güncelleme varmış gibi bildirim gönderiyor. Ayrıca, Intel kontrol panelini açarak renk ayarlarını düzenledim, ancak her kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor ve tekrar yapmam gerekiyor. Bilgisayarım bir dönem Ultra DLSS ile RDR2'yi 60 FPS üzerinde oynatabiliyorken şu an orta grafiklerde bile ısınmaya başladı ve 90 dereceye kadar çıktı. 60 FPS üzerinde performans alamıyorum. Virüs taramaları yaptım ancak herhangi bir virüs bulunamadı. Steam dışında başka oyun veya indirilen dosya da bulunmuyor. Uygulamaları silmek istesem de endişelerim var. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı