Masaüstü kullanmıyorum. Laptop benim değil ablamın. Ablam laptop işlerinden pek anlamadığı için öylesine sadece Valorant oynuyor ve sadece Intel'in grafik işlemcisini kullandığını bilmiyor. Bende bilmiyordum şimdi öğrendim. Ekran kartımı nereden aktif edebilirim?
İşlemcinin içerisinde grafik işlemcisi varsa onun için, bir şeyleri ayarlayabiliyorsun bende ARC A750 ekran kartı var overclocktur işte watt limiti koymadır falan filan ama bu gibi özelliklerin çalışması için sanırsam ekran kartı olması gerekiyor ARC serisinden, ondan sonra kayıt alabiliyorsun Geforce Experience'daki gibi, oyunlara özel ayar atayabiliyorsun işte şu kalitede olsun ya da VSYNC smooth ayarda veya fast modda olsun diye ayarlayabiliyorsun birçok şeyi ayarlayabiliyorsun ekran kartı olunca tabii işlemci içerisinde olunca işler nasıl dönüyor pek bilgim yok.
Masaüstü kullanmıyorum. Laptop benim değil ablamın. Ablam laptop işlerinden pek anlamadığı için öylesine sadece Valorant oynuyor ve sadece Intel'in grafik işlemcisini kullandığını bilmiyor. Bende bilmiyordum şimdi öğrendim. Ekran kartımı nereden aktif edebilirim?
Otomatik harici ekran kartını kullanır oyunlar genelde. Nvidia ekran kartı kullanıyormuşsun otomatik hariciyi kullanır Valorant'da ayar yapmana gerek yok. Ekranın sağ altındaki pil logosuna sağ tıklayıp Windows Mobility Center'a bas. Ordan da pil durumundan yüksek performansı seç.