Intel Arc Control Panel nedir?

lexwasher3

Centipat
Daha fazla  
İşlemci sürücümü güncellerken bu da indi. Nedir bu Intel Arc Control? Intel ekran kartına sahip değilim.

İşlemcinizin içindeki dahili grafik birimi için.

Intel işlemcinin ekran kartının yazılımıdır Nvidia control panel gibi. Masaüstü kullanıyorsan görüntü kablosunu anakarta takığın için Intel ekran kartın kullanılıyordur söküp ekran kartına takman lazım.

Masaüstü kullanmıyorum. Laptop benim değil ablamın. Ablam laptop işlerinden pek anlamadığı için öylesine sadece Valorant oynuyor ve sadece Intel'in grafik işlemcisini kullandığını bilmiyor. Bende bilmiyordum şimdi öğrendim. Ekran kartımı nereden aktif edebilirim?

İşlemci sürücümü güncellerken bu da indi. Nedir bu Intel Arc Control? Intel ekran kartına sahip değilim.
İşlemcinin içerisinde grafik işlemcisi varsa onun için, bir şeyleri ayarlayabiliyorsun bende ARC A750 ekran kartı var overclocktur işte watt limiti koymadır falan filan ama bu gibi özelliklerin çalışması için sanırsam ekran kartı olması gerekiyor ARC serisinden, ondan sonra kayıt alabiliyorsun Geforce Experience'daki gibi, oyunlara özel ayar atayabiliyorsun işte şu kalitede olsun ya da VSYNC smooth ayarda veya fast modda olsun diye ayarlayabiliyorsun birçok şeyi ayarlayabiliyorsun ekran kartı olunca tabii işlemci içerisinde olunca işler nasıl dönüyor pek bilgim yok.

Ekran kartınız aktif merak etmeyin. Arkadaş masaüstünden konuşmuş. Laptopta ikisi birden kullanılır. Harici ekran kartınız nedir?

Ekran kartınız aktif merak etmeyin. Arkadaş masaüstünden konuşmuş. Laptopta ikisi birden kullanılır. Harici ekran kartınız nedir?
O zaman neden görev yöneticisinden de gördüğüm üzere sadece İntel'in grafik işlemcisini kullanıyor? Ekran kartım RTX 3050. İşlemci ise i5 11320H.

Otomatik harici ekran kartını kullanır oyunlar genelde. Nvidia ekran kartı kullanıyormuşsun otomatik hariciyi kullanır Valorant'da ayar yapmana gerek yok. Ekranın sağ altındaki pil logosuna sağ tıklayıp Windows Mobility Center'a bas. Ordan da pil durumundan yüksek performansı seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…