Intel Arc Control paneli açılmıyor

Crucible

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Intel Arc Control açılmıyor hatta kapanmyıorda. Görev Yöneticisi dışında hiçbir türlü kapanmıyor. Birkaç gün önce güncelleme olmuştu o yüzden olabilir mi? Önceden de oluyordu bir ara düzeldi şimdi tekrar bozuldu. Antivirüs programı yükledim ondan dolayı falan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Arc Control açılmıyor hatta kapanmyıorda. Görev Yöneticisi dışında hiçbir türlü kapanmıyor. Birkaç gün önce güncelleme olmuştu o yüzden olabilir mi? Önceden de oluyordu bir ara düzeldi şimdi tekrar bozuldu. Antivirüs programı yükledim ondan dolayı falan olabilir mi?

Merhaba Intel Arc çok yeni adım atıyor ekran kartlarına bu sebeple hata durumları olacaktır güncelleme ile düzeltirler iyi günler.

Yeni ekran kartı sürümü çıktıktan sonra o panel de değişti. Önceki panel açılmıyor. Sürücüyü tamamen kaldırıp temiz kurulum yapın Intel sürücüsünü, yeni kontrol paneli yüklenecek. Ama masaüstü sağ click ile yine de açılmıyor o panel. Başlat menüsüne kontrol paneli ekleniyor oradan açacaksınız. Muhtemelen birkaç sürüm sonra düzeltirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı