Intel Arc ekran kartı alınır mı?

the_darkeness

Hectopat
Daha fazla  
Intel Arc ekran kartı kullanan var mı? Bu kartlara bakış açınız nasıldır, kullanan varsa da memnun mudur?

Forumda illet etmiş arkadaşlar vardı şu an kartlar ne halde bilmiyorum ama daha yolları var, fiyatı ucuzsa alınabilir ama.

Intel Arc ekran kartı kullanan var mı? Bu kartlara bakış açınız nasıldır, kullanan varsa da memnun mudur?

Alınabilir tabii fiyata bağlı ama gelen her güncellemede daha da iyi oluyor.

Çoğunlukla kullanıcının geri bildirimiyle, günden güne iyileştiğini ve bir problem karşısında beklemeniz gereken durumlar olabileceğini göz önünde bulundurursak bence alınmaz. Eş değer kartlara bakmak daha iyi olacaktır.

Ben memnunum işimi görüyor sorun olarak ise bazen ilk açılışta fanlar dönmüyor. Oyun içi Max 77 dereceyi gördüm bu arada.

Ben de kullanıyorum nerdeyse her oyunu yüksek ayarlarda açıyor rakiplerine göre iyi bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…