Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.018 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Haziran 2022 #21 Şükrü Ali Ögel dedi: @Recep Baltaş Harika! Hocam güzel bir inceleme yaparsanız harika olur. Sizce driver olarak kaliteli olur mu? Ben Intel'e sürücü konusunda AMD'den fazla güveniyorum ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Çıkışında driverların iyi olacağını düşünmüyorum ama zaman geçtikçe iyileşecektir.
Şükrü Ali Ögel dedi: @Recep Baltaş Harika! Hocam güzel bir inceleme yaparsanız harika olur. Sizce driver olarak kaliteli olur mu? Ben Intel'e sürücü konusunda AMD'den fazla güveniyorum ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Çıkışında driverların iyi olacağını düşünmüyorum ama zaman geçtikçe iyileşecektir.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 9 Haziran 2022 #22 Plyra dedi: Ekran kartı sürücüsü konusunda yemeleri gereken 40 fırın ekmek var. Yine de rekabet iyidir. Genişletmek için tıkla... İlk testler pek iyi görünmüyor Intel Arc A730M High-End Mobility GPU Still Slower Than RTX 3060M Despite Latest Drivers, Reviews Show Lackluster Gaming Performance Intel's Arc A730M GPU has been tested with proper drivers but it still offers lackluster performance versus NVIDIA's RTX 3060M in gaming. wccftech.com
Plyra dedi: Ekran kartı sürücüsü konusunda yemeleri gereken 40 fırın ekmek var. Yine de rekabet iyidir. Genişletmek için tıkla... İlk testler pek iyi görünmüyor Intel Arc A730M High-End Mobility GPU Still Slower Than RTX 3060M Despite Latest Drivers, Reviews Show Lackluster Gaming Performance Intel's Arc A730M GPU has been tested with proper drivers but it still offers lackluster performance versus NVIDIA's RTX 3060M in gaming. wccftech.com