Çözüldü Intel Arc grafik kartı yok ama Arc Control uygulaması yüklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Intel driver Support'ta Intel grafik sürücüsü için güncelleme geldi fakat benim bilgisayarımda Intel UHD grafik ve NVIDIA RTX grafik var. Arc grafik kartım yok bilgisayarımda. Neden Intel driver Support'tan güncellemeyle Arc Control uygulaması geldi anlamadım. Merak ediyorum. Neden? Bilen var mı?

Intel kendi Sitesinde benim işlemcimi de bu güncellemeye dahil etmiş. Arc olmamasına rağmen dahil etmiş. Doğal bir durum olduğunu anladım ama garip geldi. Merak ettim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-08 082742.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-08 082742.png
    570 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
11.nesil ve üstü bir bilgisayara sahipseniz otomatik olarak güncelleniyor. Yeni ismiyle Arc grafik oluyor bir sıkıntı yok yani. (Monster Abra'lı i5 11.nesil laptopumda da başıma gelmişti)
11.nesil ve üstü bir bilgisayara sahipseniz otomatik olarak güncelleniyor. Yeni ismiyle Arc grafik oluyor bir sıkıntı yok yani. (Monster Abra'lı i5 11.nesil laptopumda da başıma gelmişti)

Aynı bilgisayara sahip olabiliriz. 😄
Teşekkür ederim bilgi için.

Bende de monster abra. 11. Nesil i5 var. Benim de başıma bu geldiği için kaygılanmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı