5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #1 Witcher 3 oynarken böyle bir şey ile karşılaştım. Sizce kart bozuk mu? 1 haftadır hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Donanım: i5 9400F, Arc A580, 16 GB RAM, 650 Gold Power Dosya Ekleri 20240604_170225.jpg 254,3 KB · Görüntüleme: 68
Witcher 3 oynarken böyle bir şey ile karşılaştım. Sizce kart bozuk mu? 1 haftadır hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Donanım: i5 9400F, Arc A580, 16 GB RAM, 650 Gold Power
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 4 Haziran 2024 #2 Sürücü kaynaklıdır malum daha oturmamış bir kart. Direkt olarak chipset arızası demek yanlış olur. Artı 0 Eksi
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: Sürücü kaynaklıdır malum daha oturmamış bir kart. Direkt olarak chipset arızası demek yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam arc controller sorunlu diyenler vardı. Sileyim mi? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sürücü kaynaklıdır malum daha oturmamış bir kart. Direkt olarak chipset arızası demek yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Hocam arc controller sorunlu diyenler vardı. Sileyim mi?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Haziran 2024 #4 Witcher Arc serilerinde sorunlu diye duymuştum. Artı 0 Eksi
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #5 recep50 dedi: Witcher Arc serilerinde sorunlu diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ben bu ekran kartı sadece Witcher oynamak için aldım.. Ek: Hocam bu arada sorun Directx11'de oldu 12'de olmuyor. Hocam sizce Furmark testi yapim mi? Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Witcher Arc serilerinde sorunlu diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ben bu ekran kartı sadece Witcher oynamak için aldım.. Ek: Hocam bu arada sorun Directx11'de oldu 12'de olmuyor. Hocam sizce Furmark testi yapim mi?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Haziran 2024 #6 571602 dedi: Ben bu ekran kartı sadece Witcher oynamak için aldım. Ek: Hocam bu arada sorun DirectX11'de oldu 12'de olmuyor. Hocam sizce FurMark testi yapim mi? Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Artı 0 Eksi
571602 dedi: Ben bu ekran kartı sadece Witcher oynamak için aldım. Ek: Hocam bu arada sorun DirectX11'de oldu 12'de olmuyor. Hocam sizce FurMark testi yapim mi? Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür.
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #7 recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim Furmarkta sorun yok. Yine acılar .d recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ticket atim Intel'e. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim Furmarkta sorun yok. Yine acılar .d recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ticket atim Intel'e.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 4 Haziran 2024 #8 recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz 571602 dedi: Hocam denedim FurMark'ta sorun yok. Yine acılar. D Hocam o zaman ticket atim Intel'e. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı duruyor. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Sorun tamamen oyunla alakalı hangisinde sorun daha az oluyorsa onda oynamaya çalış ileride bir driver ile çözülür. Genişletmek için tıkla... Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz 571602 dedi: Hocam denedim FurMark'ta sorun yok. Yine acılar. D Hocam o zaman ticket atim Intel'e. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı duruyor.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Haziran 2024 #9 GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı. GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı bazı sorunlar var diye Intel'e bir ticket atsın belki çözümü vardır. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı. GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Sorunun oyunla alakalı olup olmadığına bir çırpıda karar veremezsiniz Sürücü kaynaklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı bazı sorunlar var diye Intel'e bir ticket atsın belki çözümü vardır.
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 4 Haziran 2024 #10 recep50 dedi: Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı. Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı bazı sorunlar var diye Intel'e bir ticket atsın belki çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam smooth sync ve tam sayı modu açık. O sebeple olabilir belki. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı. Hocam dün de yine Witcher'la alakalı Arc kullanan bir arkadaş yazmıştı bazı sorunlar var diye Intel'e bir ticket atsın belki çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam smooth sync ve tam sayı modu açık. O sebeple olabilir belki.