7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #1 Ekran kartı driverini her açtığımda bu şey çıkıyor bu nedir acaba açsam ne değişir FPS ile alakalı?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 What Is Resizable BAR and How Do I Enable It? Explains what is Resizable BAR, how to enable it, and describes how it can impact performance. www.intel.com Açmanı öneririm.
What Is Resizable BAR and How Do I Enable It? Explains what is Resizable BAR, how to enable it, and describes how it can impact performance. www.intel.com Açmanı öneririm.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Re-size Bar'in Türkçeye mukemmel gecisi diyebiliriz. Acmanizi kesinlikle tavsiye ederim.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #4 Taha.dll dedi: Re-size Bar'in Türkçeye mukemmel gecisi diyebiliriz. Acmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Burada etkinleştirecek şekilde güncelleştirdiğinden emin olun diyor ekran kartım güncel ama eğer ki güncelleme gelirse sıkıntı olmaz değil mi? Dosya Ekleri ArcControl 8.07.2024 19_35_17.png 44,8 KB · Görüntüleme: 36
Taha.dll dedi: Re-size Bar'in Türkçeye mukemmel gecisi diyebiliriz. Acmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Burada etkinleştirecek şekilde güncelleştirdiğinden emin olun diyor ekran kartım güncel ama eğer ki güncelleme gelirse sıkıntı olmaz değil mi?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Attığım linkteki yöntemle aktifleştireceksin güncellemekten kastı o. BIOS menüsünden yapacaksın.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #6 Rpyd dedi: Attığım linkteki yöntemle aktifleştireceksin güncellemekten kastı o. BIOS menüsünden yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Taha.dll dedi: Re-size Bar'in Türkçeye mukemmel gecisi diyebiliriz. Acmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Rpyd dedi: Attığım linkteki yöntemle aktifleştireceksin güncellemekten kastı o. BIOS menüsünden yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Taha.dll dedi: Re-size Bar'in Türkçeye mukemmel gecisi diyebiliriz. Acmanizi kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #7 757435 dedi: Burada etkinleştirecek şekilde güncelleştirdiğinden emin olun diyor ekran kartım güncel ama eğer ki güncelleme gelirse sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS uzerinden re-size bari aktiflestirmeniz gerek.
757435 dedi: Burada etkinleştirecek şekilde güncelleştirdiğinden emin olun diyor ekran kartım güncel ama eğer ki güncelleme gelirse sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... BIOS uzerinden re-size bari aktiflestirmeniz gerek.
7 757435 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #8 Taha.dll dedi: BIOS uzerinden re-size bari aktiflestirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam aktifleştirdim şimdi bunun bana ne faydası oldu? Etkileri nelerdir?
Taha.dll dedi: BIOS uzerinden re-size bari aktiflestirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam aktifleştirdim şimdi bunun bana ne faydası oldu? Etkileri nelerdir?
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #9 Eger FPS degerlerini bildiginiz oyunlar var ise kendiniz gormenizi isterim. Bu islem islemcinin ekran kartinin belleginin tamamina erismesini sagliyor. Bir tusla saçma performansa ulasiyorsunuz.
Eger FPS degerlerini bildiginiz oyunlar var ise kendiniz gormenizi isterim. Bu islem islemcinin ekran kartinin belleginin tamamina erismesini sagliyor. Bir tusla saçma performansa ulasiyorsunuz.