Intel atom işlemcili sistem GeForce NOW oynatır mı?

fxtih

Hectopat
1 GB RAM Intel atom işlemcili bir cihaz GeForce NOW Fortnite, Valorant 60 FPS oynatır mı? İnternet hızı 35-40 Mbps arası.

Eğer cihazın kullandığı grafik birimi DirectX 11 destekliyorsa açmaz. Düzeltme: Önceden açamıyordum yanlış bilgi için kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Muhtemelen imkansız çünkü internet hızı haricinde gelen verilerin deşifre edilmesi ve görüntünün ekrana yazılması bu kadar az RAM ve güç ile çok zor olacaktır.

İnternet hızın gayet yeterli dostum. Chrome açacak kadar çalışıyorsa GeForce NOW'da açar diye düşünüyorum.

Muhtemelen imkansız çünkü internet hızı haricinde gelen verilerin deşifre edilmesi ve görüntünün ekrana yazılması bu kadar az RAM ve güç ile çok zor olacaktır.

Hayır video oynatmakla aynı seviyede sistem yiyor. Sonuçta canlı yayın gibi stream ediyorsun bilgisayarın hiçbir şey renderlemiyor.

DX 11 şart değil. DX 10 ekran kartımda açıp oynayabiliyorum.
Sisteme gelirsek YouTube videosu açabiliyorsan GeForce NOW'u şartsız şualsiz kaldırır zaten.

Önceden sıkıntılı çalışıyordu, eski sistemim DX10 desteklemesine rağmen açamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…