Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Ocak 2021 #31 PossibleTurco dedi: Hocam 500-600 civarına CS:GO'yu unutun. En kötü 1500-2000 civarı bir bütçe lazım CS:GO oynatan laptop için. Genişletmek için tıkla... Sadece internette gezinsem yeter o zaman .
PossibleTurco dedi: Hocam 500-600 civarına CS:GO'yu unutun. En kötü 1500-2000 civarı bir bütçe lazım CS:GO oynatan laptop için. Genişletmek için tıkla... Sadece internette gezinsem yeter o zaman .
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 20 Ocak 2021 #32 Hd6850 dedi: Sadece internette gezinsem yeter o zaman . Genişletmek için tıkla... Bütçeyi artırma imkanınız varsa 700 TL civarına MacBook buldum. Orijinal macbook a1181 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 894672640 Intel Core 2 Duo işlemci, 2 GB RAM, kapasiteli Apple MacBook dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bootcamp ile Windows kurabilirsiniz.
Hd6850 dedi: Sadece internette gezinsem yeter o zaman . Genişletmek için tıkla... Bütçeyi artırma imkanınız varsa 700 TL civarına MacBook buldum. Orijinal macbook a1181 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 894672640 Intel Core 2 Duo işlemci, 2 GB RAM, kapasiteli Apple MacBook dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bootcamp ile Windows kurabilirsiniz.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Ocak 2021 #33 PossibleTurco dedi: Bütçeyi artırma imkanınız varsa 700 TL civarına MacBook buldum. Orijinal macbook a1181 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 894672640 Intel Core 2 Duo işlemci, 2 GB RAM, kapasiteli Apple MacBook dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bootcamp ile Windows kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz?
PossibleTurco dedi: Bütçeyi artırma imkanınız varsa 700 TL civarına MacBook buldum. Orijinal macbook a1181 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 894672640 Intel Core 2 Duo işlemci, 2 GB RAM, kapasiteli Apple MacBook dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bootcamp ile Windows kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 20 Ocak 2021 #34 Hd6850 dedi: Ben de bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam. İnce bir cihaz arıyorsunuz siz herhalde. Ultrabook tarzı falan.
Hd6850 dedi: Ben de bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam. İnce bir cihaz arıyorsunuz siz herhalde. Ultrabook tarzı falan.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 20 Ocak 2021 #35 Bu fiyata ikinci el bir tablet daha iyi olur dersler için.
GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #36 Hd6850 dedi: Bende bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1000 TL'ye alacak isen en az 4 GB RAM'li al. Ve ileride daha iyi sistem alırsın.
Hd6850 dedi: Bende bu modellere baktım fakat kafam kadar kalınlığı var bütçemi belki bin TL'ye kadar çıkarabilirim 1.000TL'ye bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1000 TL'ye alacak isen en az 4 GB RAM'li al. Ve ileride daha iyi sistem alırsın.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Ocak 2021 #37 zaboomafoo dedi: Bu fiyata ikinci el bir tablet daha iyi olur dersler için. Genişletmek için tıkla... iPad Air 2 var zaten elimin altında. GrkmReyiz dedi: 1000 TL'ye alacak isen en az 4 GB RAM'li al. Ve ileride daha iyi sistem alırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. PossibleTurco dedi: Bakarım hocam. İnce bir cihaz arıyorsunuz siz herhalde. Ultrabook tarzı falan. Genişletmek için tıkla... Kalın tarz sevmiyorum ve kullanamıyorum yeni MacBook'lar gibi ince olması çok daha iyi.
zaboomafoo dedi: Bu fiyata ikinci el bir tablet daha iyi olur dersler için. Genişletmek için tıkla... iPad Air 2 var zaten elimin altında. GrkmReyiz dedi: 1000 TL'ye alacak isen en az 4 GB RAM'li al. Ve ileride daha iyi sistem alırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. PossibleTurco dedi: Bakarım hocam. İnce bir cihaz arıyorsunuz siz herhalde. Ultrabook tarzı falan. Genişletmek için tıkla... Kalın tarz sevmiyorum ve kullanamıyorum yeni MacBook'lar gibi ince olması çok daha iyi.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 20 Ocak 2021 #38 1000 TL civarlarına şunlara bir göz atın; Packard Bell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Packard Bell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com Maalesef hocam ince bir cihaz bulmak imkansız. Olanların da bir yerleri bozuk.
1000 TL civarlarına şunlara bir göz atın; Packard Bell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Packard Bell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com Maalesef hocam ince bir cihaz bulmak imkansız. Olanların da bir yerleri bozuk.
GrkmReyiz Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 286 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #39 Bu. PossibleTurco dedi: 1000 TL civarlarına şunlara bir göz atın; Packard Bell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Packard Bell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com Maalesef hocam ince bir cihaz bulmak imkansız. Olanların da bir yerleri bozuk. Genişletmek için tıkla... ASUS olan güzele benziyor.
Bu. PossibleTurco dedi: 1000 TL civarlarına şunlara bir göz atın; Packard Bell İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da Packard Bell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com Maalesef hocam ince bir cihaz bulmak imkansız. Olanların da bir yerleri bozuk. Genişletmek için tıkla... ASUS olan güzele benziyor.
Efeisot Kmr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.168 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Exper Ultranote A5B-321 OS: Fedora GNU/Linux 37 [XFCE] Anakart: Clevo W55xEU CPU: i3-2348m GPU: HD 3000 RAM:4GB DDR3 1333MHz SSD:500GB Sandisk Ultra 3D Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #40 Şu bilgisayara bir bakın derim: Asus Laptopl - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 888079443
Şu bilgisayara bir bakın derim: Asus Laptopl - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 888079443