P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 11 Ağustos 2023 #1 RAM 4 GB DDR3 SSD veya HDD modeli 64 GB SSD Ekran kartı Intel HD Grafikleri İşlemci Intel Atom X5-Z8350 Merhaba, Windows cihazıma MacOS kurmak istiyorum. Nasıl kurulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Kurmam mümkün müdür? Not: Bildiğim kadarıyla işlemcimde sanallaştırma desteği mevcut.
Merhaba, Windows cihazıma MacOS kurmak istiyorum. Nasıl kurulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Kurmam mümkün müdür? Not: Bildiğim kadarıyla işlemcimde sanallaştırma desteği mevcut.
Çözüm Moneymoon 11 Ağustos 2023 Maalesef kuramazsınız Atom işlemciler desteklenmiyor keza grafik işlemciside.
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 11 Ağustos 2023 #2 PowerFast dedi: Merhaba, Windows cihazıma MacOS kurmak istiyorum. Nasıl kurulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Kurmam mümkün müdür? Not: Bildiğim kadarıyla işlemcimde sanallaştırma desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... O bilgisayara Win nasıl kurdunuz anlamadım. Artı 0 Eksi
PowerFast dedi: Merhaba, Windows cihazıma MacOS kurmak istiyorum. Nasıl kurulduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Kurmam mümkün müdür? Not: Bildiğim kadarıyla işlemcimde sanallaştırma desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... O bilgisayara Win nasıl kurdunuz anlamadım.
KS KS P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 11 Ağustos 2023 #3 682652 dedi: O bilgisayara Win nasıl kurdunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Artı 0 Eksi
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.870 Çözümler 79 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #4 Çok düşük oldukları için Atom işlemcilerin macOS desteği yok. Alternatif olarak ElementaryOS önerebilirim. Artı 0 Eksi
Çok düşük oldukları için Atom işlemcilerin macOS desteği yok. Alternatif olarak ElementaryOS önerebilirim.
KS KS P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 11 Ağustos 2023 #5 ALP_MAN dedi: Çok düşük oldukları için Atom işlemcilerin macOS desteği yok. Alternatif olarak ElementaryOS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük demeyin bu işlemci karşılaştırmalarda i5 3.nesilleri tokatlıyor. Tabii ben kendimce karşılaştırma yapmadım ama Windows 10'da gayet memnunum. Artı 0 Eksi
ALP_MAN dedi: Çok düşük oldukları için Atom işlemcilerin macOS desteği yok. Alternatif olarak ElementaryOS önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam düşük demeyin bu işlemci karşılaştırmalarda i5 3.nesilleri tokatlıyor. Tabii ben kendimce karşılaştırma yapmadım ama Windows 10'da gayet memnunum.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 Maalesef kuramazsınız Atom işlemciler desteklenmiyor keza grafik işlemciside. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 11 Ağustos 2023 #7 Moneymoon dedi: Maalesef kuramazsınız Atom işlemciler desteklenmiyor keza grafik işlemciside. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Moneymoon dedi: Maalesef kuramazsınız Atom işlemciler desteklenmiyor keza grafik işlemciside. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.