Intel AX211 Wi-Fi 6E adaptörü kötü Bluetooth performansına sahip

Makaleler
110
Anakartım MSI Z690I unify ve üzerinde Intel AX211 Wi-Fi 6E modülü var. Kendi anteni ile kullanıyorum ve ne anten bağlantılarında ne de anten kablosunda bir sorun var. Wi-Fi performansım iyi olmasına rağmen Bluetooth performansı çok kötü. Bazen masada kulaklığı kullanırken bile kesilmeler oluyor.

Benzer durumu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Sony WH-1000xm4 ve WF-1000xm3 kulaklıklar ile kullanıyorum genelde.

Hocam ben kendi ASUS laptopumda Wi-Fi ile Bluetooth'u beraber kullanamıyorum. Geçenlerde yanlışlıkla Bluetooth açık kalmış makineyi Wi-Fi ağına bir türlü bağlayamadım delirecektim. Bağlandı gösterip sürekli ağdan düşüyordum. Bluetooth'u kapatınca düzeldi. Bildiğim kadarıyla yaklaşık frekanslar kullanıyorlar bu yüzden bazen sıkıntı çıkarıyor. Acaba Wi-Fi bağlantısını kesip Bluetooth performansını o şekilde dener misiniz?

Sistemi kurduğumdan beri Intel sürücüleri ile kullanıyorum. Windows'un kendi sürücüleri Intel Wi-Fi adaptörleri ile düzgün çalışmıyor zaten.

Intel'in sürüclerini tam kurduğunuza emin misiniz hocam? Benzer çipsete sahibim laptopumda ve ikisini de kullanabiliyorum bir yavaşlık olmadan. MSI sitesindeki sürücüleri kurdunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…