Intel B580 Driver'ları kötü mü?

Yok, macunu yenile işlemci ile ilgili bir sorun.
100W çekiyor 100 derece oluyor, macun ve soğutucu ile ilgili.

Yarın sabah soğutucuyu daha sağlam takmayı deneyeceğim macun olarak bu var iyi midir bu.

@Enes3078 hocam sizin bir tavsiyeniz var mı ?

Yarın sabah soğutucuyu daha sağlam takmayı deneyeceğim, macun olarak bu var. İyi midir bu?

@Enes3078 hocam sizin bir tavsiyeniz var mı?

Intel GPU sürücüleri tarafında çok bir bilgim yok fakat kullanmış olduğunuz macun öyle mükemmel ötesi bir macun değil. Yine de 90 üstünü göstermesi normal mi bilemedim. Eğer kasada hava akışı yoksa da stok fan bu kadar ısınmasına izin verir CPU'nun.

Bilmiyorum, konu açın.
Enes hoca burada aktif değil.

Yardım gerektiği her an her yerde yardım ederim, o konuda hiçbir zaman çekincem olmadı dürüst olmam gerekirse

Şaşırdım gerçekten hoş geldin hocam.

Intel biraz yükleniyor ancak yine de 100 derece hiç normal değil.

Hocam bir de eskiden 95 dereceyi gördüğünde BIOS hata verip bilgisayari kapatiyordu şimdi 100 derecede bilgisayar da hiçbir fark yok FPS bile düşmüyor vallahi kafam çok karıştı yarın sabah dediklerinizi uygulayacağım.

Şaşırdım gerçekten hoş geldin hocam.

Intel biraz yükleniyor ancak yine de 100 derece hiç normal değil.

Hocam günaydin eski ekran kartını taktım ve eski ekran kartında da oyunlarda 100 dereceye kadar çıktı yani sorunun yeni ekran kartında olmadığını anladim 1-2 saat sonra macunu yenileyip fan montajını tekrardan yapacağım macun olarak ne kullanayım sizce soğutucunun içinden çıkan var bir de Corsair'in termal macunu var?

Son düzenleme:
Soğutucu içinden çıkanı hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…