Intel B580 ileride düzelir mi?

Yerjla

Femtopat
Daha fazla  
Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi?

Ve düşük GPU kullanımı var.
İşlemci i5 14400F.

Düşük GPU kullanımı Valorant, LoL ve duruma göre CS2 için kabul edilebilir. Büyük AAA oyunlarda grafiklerin çok düşük olmadığı sürece tam kullanım görürsünüz. Evet ileride gelecek güncellemeler ile daha stabil olur.

Arc A serisi kartlara baktığımızda çıktıkları dönem optimizasyon açısından çok kötüydü ama sonradan sürücü güncellemeleriyle beraber bu durumu düzelttiler. Bence yine Arc B serisi içinde böyle bir şey olabilir.

Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi?

Ve düşük GPU kullanımı var.
İşlemci i5 14400F.

Kral aynı sistemi bende kullanıyorum CS2 FPS gercekten cok kötü inanılmaz drop yiyorum Vulkan acmam da kurtalmıyor özellikle ölüm Mac'larında. FPS 4/3 oynasam bile aynı
PUBG de denedım ortlama 130-150 FPS alıyorum dusuk ayarlarda bazen drop yiyorum bu genel sorun sanırım
Delta Force cok kötü drop yemekten oynanmıyor 150-200FPS birden 40-60'a düşüyor
LoL yüksek ayarlarda 150-170 stabil
Apex 140-150 ortalama FPS düşmesi nadir

Kart çok kötü 4060 ile takas bile yapmayı düşünüyorum aldığıma pişman oldum.

Not: Bar vs acık herşeyi denedim islemci düşük kalıyor garip bir sekilde.

Kral aynı sistemi bende kullanıyorum CS2 FPS gercekten cok kötü inanılmaz drop yiyorum Vulkan acmam da kurtalmıyor özellikle ölüm Mac'larında. FPS 4/3 oynasam bile aynı.
PUBG de denedım ortlama 130-150 FPS alıyorum dusuk ayarlarda bazen drop yiyorum bu genel sorun sanırım.
Delta Force cok kötü drop yemekten oynanmıyor 150-200FPS birden 40-60'a düşüyor.
LoL yüksek ayarlarda 150-170 stabil.
Apex 140-150 ortalama FPS düşmesi nadir.

Kart çok kötü 4060 ile takas bile yapmayı düşünüyorum aldığıma pişman oldum.

Not: Bar vs acık her şeyi denedim islemci düşük kalıyor garip bir sekilde.

Araştırdığıma göre a serisininde böyle çıkış yapmış ve driver güncellemeleri ile sorunu düzeltmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı