Yerjla Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi? Ve düşük GPU kullanımı var.
Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi? Ve düşük GPU kullanımı var.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Şubat 2025 #2 Yerjla dedi: Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi? Ve düşük GPU kullanımı var. Genişletmek için tıkla... İşlemcin nedir? Ayrıca GPU zaten ekran kartı yani ekran kartını az kullanıyor bu yüzden düşük performans alıyorsunuz muhtemelen.
Yerjla dedi: Intel B580 ekran kartı aldım ama olması gereğinden daha az performans veriyor. İleride gelecek olan driver güncellemeleri ile düzelir mi? Ve düşük GPU kullanımı var. Genişletmek için tıkla... İşlemcin nedir? Ayrıca GPU zaten ekran kartı yani ekran kartını az kullanıyor bu yüzden düşük performans alıyorsunuz muhtemelen.
Yerjla Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 Hasanxcd dedi: İşlemcin nedir? Ayrıca GPU zaten ekran kartı yani ekran kartını az kullanıyor bu yüzden düşük performans alıyorsunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... i5 14400F evet o yüzden düşük performans alıyorum FPS dropta bayağı yiyorum.
Hasanxcd dedi: İşlemcin nedir? Ayrıca GPU zaten ekran kartı yani ekran kartını az kullanıyor bu yüzden düşük performans alıyorsunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... i5 14400F evet o yüzden düşük performans alıyorum FPS dropta bayağı yiyorum.
F faruk_34_31 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #4 Merhaba hocam şuanda almayı planlıyorum acaba sürücüler de düzeltmeler oldumu?