Intel bir anakarta AMD işlemci koyulursa ne olur?

Farklı ekran kartlarını (INTEL AMD NVIDIA) takma konusunda sıkıntı çekmezsiniz. İşlemci konusunda ise durum anlatıldığı gibi.

@Cicenes35 Kısa bir cevap veriyorum. Hayır 😄
Genelde Intel her iki nesilde bir soket değiştirir Bu yüzden çoğu kullanıcı bu duruma isyan etmektedir.
AMD ise bir sokete 5 yıl destek vermesiyle ünlü bir firma.

@Cicenes35 kısa bir cevap veriyorum. Hayır 😄
Genelde Intel her iki nesilde bir soket değiştirir bu yüzden çoğu kullanıcı bu duruma isyan etmektedir.
AMD ise bir sokete 5 yıl destek vermesiyle ünlü bir firma.

teşekkürler hocam peki 2.nesilin ne kadar PIN'i vardır internette alacaksak yazıyor mu işlemci özelliklerinde yazıyor mu kaç PIN'i olduğu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
Hocam uğraşınız için teşekkür ederim ama böyle demek istemedim demek istediğim her Intel işlemcinin pinleri aynı mıdır? @Black_eagle 1903.
Bu sorunuza cevap vermek için işlemcinin pinine değil, işlemcinin içine, pinlerin arkasına, inmeliyiz.

Pinlerde görmüşsündür, memory control pinleri var, audio var, pci var zart var zurt var. İşlemci, anakarttaki bu parçaları kontrol etmeli. Anakartın şeması da buna uygun olmalı.

Uyumsuzluk burada başlıyor.

Hocam çok pahalı değil mi ya ): Daha ucuza bulmak imkanlı mı?

Hocam şu uyumlu olur mu?
Intel Core i3-2100 3.1 GHz LGA1155 3 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri

Hocam çok pahalı değil mi ya ): Daha ucuza bulmak imkanlı mı?
Sahibinden den babilirsiniz 3. neslin en iyi işlemcisi i7 3770k dır

@Black_eagle 1903 olur da en azından buna da bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…