Intel Calistoga-PM i945PM Windows 8.1 boot sorunu

Erd85

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda (laptop) windows 8 yüklü. Win 8.1 temiz yükleme yapamıyorum. Usb veya DVD'den bilgisayarı başlatıyorum. Yükleme yapmak için bir tuşa bas komutundan sonra windows logosu geliyor. Burada 2-3 dakika kadar bekledikten sonra herhangi bir uyarı vermeden cihaz kapanıyor. Bu cihaza win 8, win 7, sorunsuz kuruluyor. Aynı USB ve DVD ile başka cihazlara kurulum yapabiliyorum. Sorun sizce nerede? Ayrıca bios sürümü güncel. Ancak biosta secure boot ayarı yok.
Yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar özellikleri.

İşlemci: Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7200
Anakart :Mobile Intel Calistoga-PM i945PM
Ekran kartı :ATI Mobility Radeon X1450
2 gb ram, 120 gb harddisk.
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 sistem gereksimleri ile windows 8 sistem gereksinimleri aynı. Windows 8 kurulumunda hiç sorun yok .Windows 10 kurmak istediğimde ise kuruluma geçmeden mavi ekran geliyor.

Sayın Recep Baltaş; yaklaşık iki aydır bu sorunu aşmak için uğraşıyorum. Açıkçası saplantı haline geldi ve gurur meselesi yaptım. Bu cihaza windows 8.1 ve windows 10 TechnicalPreview yükleme imkanı var mı? Varsa nasıl.
Ayrıca ilginiz için teşekkürler.

Konu çözümsüz zannederim. Hiç fikri olan yok

Dosya Ekleri

• windoes 10 mavi ekran.jpg
    windoes 10 mavi ekran.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 282
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı