Intel Cascade Lake İşlemcileri İçin Tarih Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Intel Cascade Lake İşlemcileri İçin Tarih Belli Oldu

Intel, 10’uncu nesil Core X işlemcileri için geçen ay yeşil ışık yakmıştı. Ancak lansman tarihi için herhangi bir duyuru yapılmadı. Teknoloji dünyasında gezinen söylentiler 7 Ekim’i gösteriyor. Şirketin 7 Ekim tarihinde yapılması beklenen lansmanda, fiyat ve performans alanında öne çıkan yeni işlemcilerini tanıtması bekleniyor. Serinin başlangıç modellerinde 10 çekirdekli / 20 parçalı işlemciler, 600 dolar […]

Devamı: Intel Cascade Lake İşlemcileri İçin Tarih Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hayda sistemi toplayalı 1 ay olmadı, şimdi üzüldüm. Keşke İntel daha önce bir haber filan sızdırsaydı.

Sonunda amd ryzen ile intele kafa tutmaya başladı. Bu tarz rekabetlerin sonucunda kullanıcının yüzü güler.Gerek fiyat gerek performans açısından intel daha ulaşılabilir işlemcileri de üretmeye başlayacak. Fanboyluk yapıp intel vs amd savaşını bırakın ve rekabetin tadını çıkartın.

Gerçektende öyle. Ben oyun için sistem toplayacaktım AMD ama bir hesap ettim intel daha ucuza geldi. AMD'nin yükselişi bize yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…