Çözüldü İntel celeron 1.8 ghz Cpu %100 çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
THE_MILLER dedğin gibi kardeşim. Yazılımsal olmadığını biliyoruz. Konuda da belirttim. Virüs veya format olduğunu düşünmüyorum diye işlemci ram hd ekran kartıyla değiştirip denedim. Elimde power supply olmadığı için onunla denemedim. Yine de sormak istedim. Belki böyle bir şeyle karşılaşmış insanlar vardır diye power supply ile deneyeceğim. Birde ilgilendiğin için saol.

AAK antivirüs derken neyi kasdediyorsun ? CCleaner kur ve Gelişmiş altından Açılışta açılan programları listeleyip ss atarmısın. Ayrıca msconfig'den de Başlatma altından ss çekip atarmısın ?

Solucanlar bu tür cihazlarda bu gibi sorunlara yol açabiliyorlar. Sadece format atmakla iş bitmiyor, Flash Disklerinden birini biçimlendirip temiz bir bilgisayardan Avg, Eset gibi antivirüs programlarından birinin setup dosyasını atıp kurulumu gerçekleştirin.
Arşiv kısmınız varsa orayı da formatlamanı öneririm.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun güç kaynağıymış. Değiştirdim Isınma sorunu çözüldü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…