TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #11 tmytrnc dedi: 7 Starter yükle ama genede çok beklentin olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Bi tane win 8.1 sürümü indirdim su anlık güzel çalışıyor 7 starterdan izmirkartali dedi: Bodhi Linux Legacy Vector Linux Light 32bit Debian LXDE 32bit Debian Openbox 32bi Emre677676 dedi: Hocam raminiz az en az 2 gb olması lazım kasmaması için işlemciyi değiştirmeniz lazım ıntel pentium 4 gibi bir işlemci lazım size Genişletmek için tıkla... Hocam zaten laptop var baya eski denemek amaçlı kullanıyorum laptopa zarar gelirse burdan kurtarmak vs için Bi yandan da eski sistem denemek için yani almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Sevindim umarım üzmez hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Sevindim umarım üzmez hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemde oyun oynanır mı bir öneriniz var mı?
tmytrnc dedi: 7 Starter yükle ama genede çok beklentin olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi Bi tane win 8.1 sürümü indirdim su anlık güzel çalışıyor 7 starterdan izmirkartali dedi: Bodhi Linux Legacy Vector Linux Light 32bit Debian LXDE 32bit Debian Openbox 32bi Emre677676 dedi: Hocam raminiz az en az 2 gb olması lazım kasmaması için işlemciyi değiştirmeniz lazım ıntel pentium 4 gibi bir işlemci lazım size Genişletmek için tıkla... Hocam zaten laptop var baya eski denemek amaçlı kullanıyorum laptopa zarar gelirse burdan kurtarmak vs için Bi yandan da eski sistem denemek için yani almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Sevindim umarım üzmez hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Sevindim umarım üzmez hayırlı olsun . Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemde oyun oynanır mı bir öneriniz var mı?
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 TEKNOLOJİPEREST dedi: Hocam şimdi Bi tane win 8.1 sürümü indirdim su anlık güzel çalışıyor 7 starterdan Hocam bu sistemde oyun oynanır mı bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Mario açılır .
TEKNOLOJİPEREST dedi: Hocam şimdi Bi tane win 8.1 sürümü indirdim su anlık güzel çalışıyor 7 starterdan Hocam bu sistemde oyun oynanır mı bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım Mario açılır .
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #13 tmytrnc dedi: Sanırım Mario açılır . Genişletmek için tıkla... Başka açmaz mı Minecraft 1.7 falan olmaz mı ki
tmytrnc dedi: Sanırım Mario açılır . Genişletmek için tıkla... Başka açmaz mı Minecraft 1.7 falan olmaz mı ki
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #14 TEKNOLOJİPEREST dedi: Başka açmaz mı Minecraft 1.7 falan olmaz mı ki Genişletmek için tıkla... Maalesef en az 1 GB boşta RAM istiyor sizin tüm RAM miktarınız 1 GB. tmytrnc dedi: Maalesef en az 1 GB boşta RAM istiyor sizin tüm RAM miktarınız 1 GB. Genişletmek için tıkla... Gene de deneyebilirsiniz en fazla açılmaz ya da çok kasar başka bir şey olmaz.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Başka açmaz mı Minecraft 1.7 falan olmaz mı ki Genişletmek için tıkla... Maalesef en az 1 GB boşta RAM istiyor sizin tüm RAM miktarınız 1 GB. tmytrnc dedi: Maalesef en az 1 GB boşta RAM istiyor sizin tüm RAM miktarınız 1 GB. Genişletmek için tıkla... Gene de deneyebilirsiniz en fazla açılmaz ya da çok kasar başka bir şey olmaz.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 20 Ağustos 2022 #15 RAM'i 2 GB yükseltirseniz Windows 8.1 32 Bit 4 GB ise Windows 10 64 Bit kurabilirsiniz.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #16 Bir şey soracağım monitörün tam ekranı kaplı değil siyah boşluk var sebebi nedir
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #17 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir şey soracağım monitörün tam ekranı kaplı değil siyah boşluk var sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Montiörden görüntü ayarı yapın ondan olabilir(AUTO butonu olması lazım yoksa monitör ayarlarında bakın) düzelmezse ekran çözünürlüğünüzü kontrol edin.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir şey soracağım monitörün tam ekranı kaplı değil siyah boşluk var sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Montiörden görüntü ayarı yapın ondan olabilir(AUTO butonu olması lazım yoksa monitör ayarlarında bakın) düzelmezse ekran çözünürlüğünüzü kontrol edin.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #18 tmytrnc dedi: Montiörden görüntü ayarı ondan olması durumunda varsa varsa kontrol ayarlarında bakın) düzelmezse ekranınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum Dosya Ekleri 20220820_141320.jpg 188,6 KB · Görüntüleme: 36
tmytrnc dedi: Montiörden görüntü ayarı ondan olması durumunda varsa varsa kontrol ayarlarında bakın) düzelmezse ekranınızı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #19 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön).
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön).
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #20 tmytrnc dedi: Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön auto diye bir şey yazan düğme Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön). Genişletmek için tıkla... Öyle bir düğme yok TEKNOLOJİPEREST dedi: Öyle bir düğme yok Genişletmek için tıkla... Bunlar var sadece Dosya Ekleri 20220820_142552.jpg 125,3 KB · Görüntüleme: 38
tmytrnc dedi: Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön auto diye bir şey yazan düğme Genişletmek için tıkla... tmytrnc dedi: Yok düğmelerin arasında AUTO diye bir düğme var mı diye bak yoksa monitörü sıfırla(fabrika ayarlarına dön). Genişletmek için tıkla... Öyle bir düğme yok TEKNOLOJİPEREST dedi: Öyle bir düğme yok Genişletmek için tıkla... Bunlar var sadece