tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #21 TEKNOLOJİPEREST dedi: Öyle bir düğme yok Bunlar var sadece Genişletmek için tıkla... Sıfırla gitsin
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #22 tmytrnc dedi: Sıfırla gitsin Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlayacagım monitoru kusura bakma yoruyorum sizi de laptop kullandığım için bilmiyorum
tmytrnc dedi: Sıfırla gitsin Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırlayacagım monitoru kusura bakma yoruyorum sizi de laptop kullandığım için bilmiyorum
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #23 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Şurada var ayarlardan Fabrika ayarlarına dönmelisin.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bahsettiğin otomatik ayar bu mu ben masaüstü kullanmadığım için bilmiyorum yeni kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Şurada var ayarlardan Fabrika ayarlarına dönmelisin.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ağustos 2022 #24 tmytrnc dedi: Şurada var ayarlardan Fabrika ayarlarına dönmelisin. Genişletmek için tıkla... Nerede