Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 11 Aralık 2022 #11 İçimdeÖlenbiriVar dedi: İçimdeÖlenbiriVar dedi: Libra office işimi görür dersen Linux Mint öneririm. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... ben de linux dağıtımı düşündüm ama office dosyalarını başkalarıyla paylaşacağım için onlarda sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
İçimdeÖlenbiriVar dedi: İçimdeÖlenbiriVar dedi: Libra office işimi görür dersen Linux Mint öneririm. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... ben de linux dağıtımı düşündüm ama office dosyalarını başkalarıyla paylaşacağım için onlarda sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 600 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #12 DexonZERO dedi: Windows 10 Lite versiyonlarını kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki HDD olan sistemimde Lite versiyonunu kullanıyorum bayağı hızlı cidden bakabilirsiniz hocam Lite versiyonlarınada.
DexonZERO dedi: Windows 10 Lite versiyonlarını kurabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anki HDD olan sistemimde Lite versiyonunu kullanıyorum bayağı hızlı cidden bakabilirsiniz hocam Lite versiyonlarınada.
Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 11 Aralık 2022 #13 EmirYTB0 dedi: Şu anki HDD olan sistemimde Lite versiyonunu kullanıyorum bayağı hızlı cidden bakabilirsiniz hocam Lite versiyonlarınada. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim, teşekkür ederim herkese
EmirYTB0 dedi: Şu anki HDD olan sistemimde Lite versiyonunu kullanıyorum bayağı hızlı cidden bakabilirsiniz hocam Lite versiyonlarınada. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim, teşekkür ederim herkese
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 11 Aralık 2022 #14 Kuban dedi: deneyeceğim, teşekkür ederim herkese Genişletmek için tıkla... Office üyeliğin falan varsa tarayıcıdan da excel vs. kullanabiliyorsun.
Kuban dedi: deneyeceğim, teşekkür ederim herkese Genişletmek için tıkla... Office üyeliğin falan varsa tarayıcıdan da excel vs. kullanabiliyorsun.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #15 Linux Mint Xfce.
Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 11 Aralık 2022 #16 İçimdeÖlenbiriVar dedi: Office üyeliğin falan varsa tarayıcıdan da excel vs. kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... maalesef yok hocam
İçimdeÖlenbiriVar dedi: Office üyeliğin falan varsa tarayıcıdan da excel vs. kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... maalesef yok hocam