U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Mayıs 2020 #21 milenyum0 dedi: Hocam Ram yeterli demişsiniz. Benim Ram 4 Gb. Yeterli Derken kaç gb Genişletmek için tıkla... Şimdilik 2 GB ramım var yükseltmeyi düşünüyordum. Ama Windows 10'un hızına bakıyorum da, acaba 2GB kalsa mı?
milenyum0 dedi: Hocam Ram yeterli demişsiniz. Benim Ram 4 Gb. Yeterli Derken kaç gb Genişletmek için tıkla... Şimdilik 2 GB ramım var yükseltmeyi düşünüyordum. Ama Windows 10'un hızına bakıyorum da, acaba 2GB kalsa mı?
Kadir_m Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.108 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #22 @User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın?
@User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın?
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 4 Mayıs 2020 #23 Kadir_m dedi: @User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ağam bu bizimle Eğleniyi.
Kadir_m dedi: @User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ağam bu bizimle Eğleniyi.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Mayıs 2020 #24 milenyum0 dedi: Ağam bu bizimle Eğleniyi. Genişletmek için tıkla... Kim eğleniyor. Kadir_m dedi: @User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla...
milenyum0 dedi: Ağam bu bizimle Eğleniyi. Genişletmek için tıkla... Kim eğleniyor. Kadir_m dedi: @User not found Sistem Güvenlik - Sistem kısmından işletim sistemi ve sistem bilgilerinin görüntüsünü atar mısın? Genişletmek için tıkla...