Intel Celeron G1610 @2.6GHz Nasıldır?

Ben notebooktan bahsettiğini sanıyordum o halde değiştirebilirsin .

Öncelikle sisteminin adını, modelini, varsa fotoğrafını, tek tek anakarttan ekran kartına bütün özelliklerini yazacaksın. Sonra hangi oyunu, hangi çözünürlük ve ayarlarda oynamak istediğini net bir şekilde anlatacaksın. Bütçeni de belirteceksin net bir şekilde, alım yapacağın tarihi de söyleyeceksin. Müneccim değil insanlar, sistemini hayal edemezler. Sonrasında tavsiyeleri okuyup değerlendireceksin.

@Ali Güngör abi cevap yazma yasağı geldiği için sistemimi yazamadım pardon sistem Intel Celeron G1610 -4gb ddr3 ram-2gb amd radeon hd 5450 ekran kartım var ve ben sadece corsair 2x4 8gb ram ve Asus Nvidia GT730 alıcambütcem bunlara yetiyo tek isteğim ise far cry 4 kasmadan artık hangi çözünürlük olursa olsun oynayabilmek araştırdığıma göre oynayabilirim bu sistem ile.

Bu sisteme yatırım yapmak paranı çöpe atmaktır. Her videoya kanıp gereksiz yere donanım yükseltilmesi yapılmaz. Bu işlemcinin miadı çoktan dolmuş. Casper kullandığın için zaten anakartın vasat ve güncellemesi yok. Sen buna ram ve ekran kartı takviyesi yapsanda diğer donanımlar vasat olduğu için bilgisayar performansın bu en vasat bileşenlere göre olacaktır.

Tavsiyem para biriktirip yeni bir kasa toplamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…