karakurt44 Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 22 21 Ocak 2020 #1 Intel Celeron CPU G1610 2.60 GHz, 4 GB RAM, R7 240 sistemde CS:GO, Hitman Absolution, Fortnite gibi oyunlarda FPS değerlerim nasıl olur? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2020
Intel Celeron CPU G1610 2.60 GHz, 4 GB RAM, R7 240 sistemde CS:GO, Hitman Absolution, Fortnite gibi oyunlarda FPS değerlerim nasıl olur?
Çözüm MayCrasH 21 Ocak 2020 Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com
Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #2 Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Artı 0 Eksi Çözüm
Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com
KS KS karakurt44 Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 22 22 Ocak 2020 #3 MayCrasH dedi: Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir soru daha soracağım ekran kartını sonradan sisteme ekledim ve bilgisayarı 4 senedir kullanıyorum. FPS değerlerim de bir azalma olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Hemen hemen bunlara eşdeğer daha fazla video için altta link paylaştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "CELERON G1620 R7 240 2GB" - YouTube Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir soru daha soracağım ekran kartını sonradan sisteme ekledim ve bilgisayarı 4 senedir kullanıyorum. FPS değerlerim de bir azalma olur mu?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #4 Kartın ısınma gibi bir problemi yoksa, hiçbir performans kaybı olmaz. Bak elektronik elemanlar şu şekilde çalışır; Çalışır veya çalışmaz. Artı 0 Eksi
Kartın ısınma gibi bir problemi yoksa, hiçbir performans kaybı olmaz. Bak elektronik elemanlar şu şekilde çalışır; Çalışır veya çalışmaz.
KS KS karakurt44 Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 22 22 Ocak 2020 #5 MayCrasH dedi: Kartın ısınma gibi bir problemi yoksa, hiçbir performans kaybı olmaz. Bak elektronik elemanlar şu şekilde çalışır; Çalışır veya çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Kartın ısınma gibi bir problemi yoksa, hiçbir performans kaybı olmaz. Bak elektronik elemanlar şu şekilde çalışır; Çalışır veya çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.