Intel Celeron G1620 vs. Intel Pentium G645

ToMi

Hectopat
Daha fazla  
Intel Celeron G1620 özellikleri:
Intel® Celeron® Processor G1620 (2M Cache, 2.70 GHz) Ürün Teknik Özellikleri

Intel Pentium G645 özellikleri:
Intel® Pentium® Processor G645 (3M Cache, 2.90 GHz) Ürün Teknik Özellikleri

Lütfen biri yardım etsin bu işlemcilerden hangisi daha iyi?

Şu işlemcilerde en çok kafamı karıştıran bant genişliği hızı ve RAM frekans hızı. Lütfen en çok buna dikkat edin ve bana bir şeyler söyleyin hangisi en iyisi hangisini kullanmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

DDR3 1333MHz RAM'in varsa G1620 daha iyi olur. Daha düşükse G645.
Aralarındaki fiyat farkı 40TL yi geçerse ucuz olanı alıp kullanırsın. Yalnız iki işlemci de kötü.

Bütçeyi, sisteminizi ve ne yapacağınızı söylerseniz daha iyi çözümler söyleyebiliriz.

Aralarındaki fiyat farkı 40TL yi geçerse ucuz olanı alıp kullanırsın. Yalnız iki işlemci de kötü.

Bütçeyi, sisteminizi ve ne yapacağınızı söylerseniz daha iyi çözümler söyleyebiliriz.

Benim Elimde Bu iki İşlemcinin ikside Var Ben bunlardan hangisini kullanayım İksininde zayıf işlemci Olduğunu Biliyorum amma Bu İşlemcilersen hangisi daha iyi hangisinu kullanayım?

Neredeyse aynılar.

İkisi de varsa G1620 kullan (y)
Çok Teşekkür ederim kardeşim Ram Lerimde Bu İşlemci İle aynı DDR3 1333 Mhz.
Ya Birde Kardeşim Ben Bu işlemci ile en iyi hangi ekran kartını kullana Bilirim dar boğaz olmadan yani en maksimum hangi ekran kartın ala bilirim?
Yazmam kötü ola bilir ben Azeriyim.
Nerdeyse aynılar.
FideLity Kardeşim en iyisinin G1620 olduğunu söylüyor bende onu kullanıcam hemde ram frekans hızım aynı

GTX750 den sonrası sıkıntı. Monitör çözünürlüğünü bilmiyorum büyük ihtimalle 720 veya 768P.
Alacaksan GTX750, HD4850, R7 250, GTX650 kullanırsın. Monitör 900P se GTX750ti ve HD6850 zorlarsın.

GTX750 den sonrası sıkıntı. Monitör çözünürlüğünü bilmiyorum büyük ihtimalle 720 veya 768P.
Alacaksan GTX750, HD4850, R7 250, GTX650 kullanırsın. Monitör 900P se GTX750ti ve HD6850 zorlarsın.
1366×768 sanırsam 720p hangi ekran kartını alıyım darboğaz olmasın ve oyunlarda kasmasın?
Pubg Gibi oyublarda rahatlıkla oynaya biliyim
V
1366×768 sanırsam 720p hangi ekran kartını alıyım darboğaz olmasın ve oyunlarda kasmasın?
Pubg Gibi oyublarda rahatlıkla oynaya biliyim
Ve En esası dar boğaz olmasın.

Bütçene göre yukarıda saydığım ekran kartlarından birini alıp kullanabilirsin.

Biraz beklerim diyorsan GTX750ti 2GB 280TL buyur. En güzeli bu karttır ama Çin'den geliyor. Bekletir.
Yüksek Fps Verir Ve Dar Boğaz Olmaz Dimi kardeşim.
Yani Dar Boğaz Çok Can Sıkıcı Bir Şey Ben Bu İşlemci Ekranla falan Dar Boğaz Almam Dimi Gtx 750 ti da bu arada ram 8gb

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı