Intel Celeron G6900 sistem satılırsa ne kadar eder?

MrtSzgN

Megapat
Daha fazla  
Kasa: Phanteks Shift 2 Air gri kasa.

Anakart: ASUS Prime H610ı-Plus-CSM Intel H610 LGA1700 DDR5 5600 DP VGA, mini-ITX anakart.

İşlemci Intel Celeron G6900 3,4 GHz 4 MB cache 1700 pin işlemci.

M.2 SSD: MLD M500 Ultra 500GB 7000-4700 MB NVMe 2280 GEN4x4 SSD.

RAM: Patriot Viper Elite 16gb*2 _32 GB DDR5 5600MHz CL38 Gaming RAM

Ekran kartı: Sapphire AMD Radeon RX 6600 Pulse 8 GB 128bit 2490MHz GDDR6 PCI-Express 4.0 ekran kartı
Bu sistemi satsam ne kadar eder arkadaşlar? Yeni AMD sistem toplamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplamda, sisteminizin ikinci el piyasa değeri yaklaşık 17.600 TL olarak hesaplanabilir. Ancak, piyasa koşulları, bileşenlerin durumu ve garanti süreleri gibi faktörler bu değeri etkileyebilir. Ayrıca, hazır sistemlerde benzer konfigürasyonlar yaklaşık 18.000 TL civarında satılmaktadır.
sisteminizdeki işlemci (Intel Celeron G6900), diğer bileşenlerin performansını kısıtlayabilir. Özellikle RX 6600 gibi güçlü bir ekran kartıyla birlikte, daha güçlü bir işlemci tercih edilmelidir. Bu durum, potansiyel alıcılar için önemli bir kriter olabilir.

Son düzenleme:
Teşekkürler Hocam. 20 bine felan Satabilirsem AMD sistem toplıcam.Yada olmadı iyi bir 14. nesil işlem ci alıp devam edicem.Sizin fikriniz nedir.İşlemci alıp devam etmek mi AMD ye geçmek mi?

Teşekkürler Hocam. 20 bine felan Satabilirsem AMD sistem toplıcam.Yada olmadı iyi bir 14. nesil işlem ci alıp devam edicem.Sizin fikriniz nedir.İşlemci alıp devam etmek mi AMD ye geçmek mi?
sistem sizin ben bilgi verdim sadece o sizin kararınız

.İşlemci alıp devam etmek mi AMD ye geçmek mi?
Öncelikle peşin peşin donanımdan fazla anlamadığımı belirteyim...
Celeron... Teknolojisinde ciddi bir değişiklik olmadı ise kimse almamalı.

İ5 12. Nesil ve üzeri herhangi bir işlemci ile optimum performasa ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
F/P oranına bakıp karar vermek size ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…