5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #1 RAM 4 GB DDR4 SSD veya HDD modeli 128 GB SSD Ekran kartı Intel UHD Graphics 600 İşlemci Celeron N4020 Sistem özellikleri bu şekilde. Bu laptopa macOS kurmak istiyorum. Mümkün müdür? Intel Wireless-AC 9560 160MHz Wireless Network Adapter
Sistem özellikleri bu şekilde. Bu laptopa macOS kurmak istiyorum. Mümkün müdür? Intel Wireless-AC 9560 160MHz Wireless Network Adapter
Çözüm e.n.e.s 7 Temmuz 2022 Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz.
Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Temmuz 2022 #2 Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz.
KS KS 5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #3 e.n.e.s dedi: Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sisteme dokunmak istemiyorum şimdilik, aktif kullanılıyor. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Dahili grafik biriminin hiçbir sürümle desteği yok, işlemcinin de native olarak desteği yok. Sistem Hackintosh ile uyumlu değil. Ek: Bu sistem uyumlu değil ama imzanızdaki Lenovo İdeaPad L340 sistem uyumlu, isterseniz ona kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sisteme dokunmak istemiyorum şimdilik, aktif kullanılıyor. Teşekkürler.