T TheMurderK Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi uygun anakart öneriniz var mı? Ucuz olursa iyi olur. 2. el de olabilir.
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi uygun anakart öneriniz var mı? Ucuz olursa iyi olur. 2. el de olabilir.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 16 Mayıs 2021 #2 Gigabyte, ASUS, MSI'dan herhangi bir G31 chipset alabilirsiniz.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #3 Ne tür özellikler istiyorsunuz? Niçin anakartı değiştirmek istiyorsunuz? Kaç GB RAM lazım?
T TheMurderK Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 legendrewbo dedi: Ne tür özellikler istiyorsunuz? Niçin anakartı değiştirmek istiyorsunuz? Kaç GB RAM lazım? Genişletmek için tıkla... RAM, ekran kartım, hard diskim, işlemcim var sadece ana kartım yok bu bilgisayar çok eski bir bilgisayardı kenara koymuştum şimdide çalışmadığı için parçalarını yeniliyorum 2 GB RAM 1 GB ekran kartı 150 GB hard disk
legendrewbo dedi: Ne tür özellikler istiyorsunuz? Niçin anakartı değiştirmek istiyorsunuz? Kaç GB RAM lazım? Genişletmek için tıkla... RAM, ekran kartım, hard diskim, işlemcim var sadece ana kartım yok bu bilgisayar çok eski bir bilgisayardı kenara koymuştum şimdide çalışmadığı için parçalarını yeniliyorum 2 GB RAM 1 GB ekran kartı 150 GB hard disk