Intel Centrino Wireless N 1030 ağ kartında Bluetooth çalışmıyor

AtakanBayar

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Zalman N5 MF (SE) ATX
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
RAM: Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46
Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB GDDR6
Depolama: Crucial 1TB P3+ NVMe M.2 SSD
Monitör: LG Ultragear LG 27" 27GN65R-B 1Ms

Klavye: Razer Ornata V3
Mouse: Razer Cobra 8500
Kulaklık: Polosmart PGS103
Soundbar: Polosmart PGS403
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarımda Intel'in centrino modelinin Wireless N-1030 ağ kartı bulunuyor. Intel'in resmi internet sitesinde bu ağ kartının Bluetooth entegresi olduğu yazmakta lakin ne yaparsam yapayım Bluetooth çalışmıyor. Tüm sürücüleri denedim, indirdim sildim lakin çalışmıyor. Sadece Laptop'umun statik elektriğini alıp çalıştırmıştım ardından birkaç saat sonra eve geldiğimde laptop direkt şifre ekranında açıldı ve Bluetooth çalışıyordu. Birkaç saniye geçtikten sonra yeniden çalışmamaya başladı. Tekrar statik elektriğini aldım ama hiçbir şey değişmedi. Bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi/Bluetooth kartının kendisinde de bir sıkıntı olabilir.
Bende öyle zannediyordum ama sorunu garip bir şekilde çözdüm. Bilgisayar uyku modundan çıktıktan sonra Bluetooth hizmetini etkinleştiriyor. Normal açılışta Bluetooth aygıtı bulamıyor. Çok garip bir şekilde çözüldü.

Bende öyle zannediyordum ama sorunu garip bir şekilde çözdüm. Bilgisayar uyku modundan çıktıktan sonra Bluetooth hizmetini etkinleştiriyor. Normal açılışta Bluetooth aygıtı bulamıyor. Çok garip bir şekilde çözüldü.
Arkadaşlar biraz daha araştırdım sonunda sorunun tam çözüm kaynağını buldum. Meğersem Windows 10'un güç ayarlarından dolayı açılmıyormuş. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların güç yönetimi ayarlarından PCI Express Güç tasarrufunu her 2 halde de (prizde, pilde) kapalı tutması lazım. Yoksa Bluetooth'u güç tüketiyor diye kapatıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı