Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Intel chipset güncellemek istiyorum. Nereden bulup güncelleyebilirim acaba? Anakartım: MSI Pro Z790-P DDR4 Wi-Fi.
Intel chipset güncellemek istiyorum. Nereden bulup güncelleyebilirim acaba? Anakartım: MSI Pro Z790-P DDR4 Wi-Fi.
e_emirhann Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 586 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8GB RAM AMD RADEON R7 200 SERİES 1TB HAFIZA İ5 3570 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Aygıt Yöneticisi'nden sistem aygıtlarına tıklatın orada Intel chipset family PCI olacaktır güncel değilse güncelleyebilirsiniz.
Aygıt Yöneticisi'nden sistem aygıtlarına tıklatın orada Intel chipset family PCI olacaktır güncel değilse güncelleyebilirsiniz.
Merdo44 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 1.292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 e_emirhann dedi: Aygıt Yöneticisi'nden güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım.
e_emirhann dedi: Aygıt Yöneticisi'nden güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım.
e_emirhann Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 586 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8GB RAM AMD RADEON R7 200 SERİES 1TB HAFIZA İ5 3570 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Merdo44 dedi: Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... mesajıma ekledim tekrar okuyunuz Merdo44 dedi: Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki Aygıt Yöneticisi işe yaramaz ise Intel'in orijinal sitesine göz atın derim
Merdo44 dedi: Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... mesajıma ekledim tekrar okuyunuz Merdo44 dedi: Aygıt Yöneticisi'nin neresinde acaba. Pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki Aygıt Yöneticisi işe yaramaz ise Intel'in orijinal sitesine göz atın derim
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ağustos 2023 #5 Intel Driver & Support Assistant kullanabilirsin.