C csgoplayır Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 93 7 Mayıs 2019 #1 Intel Amd Combo Işlemci Fanı Q9 - GittiGidiyor İNTEL AMD COMBO İŞLEMCİ FANI Q9 en uygun fiyatı, diğer işlemci soğutucu modelleri ve markaları GittiGidiyor'da! urun.gittigidiyor.com Arkadaşlar alınır mı? Eski işlemci fanım bozuldu. (Klasik Intel'in orijinal işlemci fanıydı.)
Intel Amd Combo Işlemci Fanı Q9 - GittiGidiyor İNTEL AMD COMBO İŞLEMCİ FANI Q9 en uygun fiyatı, diğer işlemci soğutucu modelleri ve markaları GittiGidiyor'da! urun.gittigidiyor.com Arkadaşlar alınır mı? Eski işlemci fanım bozuldu. (Klasik Intel'in orijinal işlemci fanıydı.)
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #2 Hiç kullanmadım fakat bunun yerine 20-30 TL'ye satılan İntel stok fanlardan almanız daha iyi olur bence.
Hiç kullanmadım fakat bunun yerine 20-30 TL'ye satılan İntel stok fanlardan almanız daha iyi olur bence.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #3 Bunun test videolarını izlemiştim, çok da güzel değil. Stok fanı yeğlerim.