Intel Core 2 Duo E4500 Sistem GTX 570 Uyumu

Deluxee

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Yıllardır bilgisayar ve ilgili bir çok konudan uzak kaldım. Ve haliyle yeni nesil donanım oyun sistem ve benzeri bir çok konuda bilgim hayli az.

Soruma gelince. Intel Core 2 Duo E4500 2.20 GHz ve 2 GB RAM'e sahip bir bilgisayarım var. Bu gün doğum günüm ve bana ASUS Strix GeForce GTX 570 Ekran kartı hediye edildi. Bu ekran kartını bu sistemde kullanabilmem mümkün mü? Mümkün ise eksisi artısı ne olur?

Ve lütfen bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın çünkü yeni bir kasa toplayıp toplamamam yorumlara bağlı olacak biraz da.

Darboğaz muhtemel. 771 soket Xeon ile 560 kullanan bir arkadaşım vardı. Senin yerinde olsam 840 veya 860k hiç değilse Q9400 Q9550 serisi işlemcilerle kullanırdım.

Darboğaz muhtemel. 771 soket Xeon ile 560 kullanan bir arkadaşım vardı. Senin yerinde olsam 840 veya 860k hiç değilse Q9400 Q9550 serisi işlemcilerle kullanırdım.

Tavsiye için teşekkür ederim dostum..

Güç kaynağının da yetmesi lazım. En az 550 watt olması lazım. 2GB ram de yeterli gelmeyecektir. Ram takviyeside yapmanız lazım ki ekran kartının performansını iyi kullanmanız için.

Güç kaynağının da yetmesi lazım. En az 550 watt olması lazım. 2GB ram de yeterli gelmeyecektir. Ram takviyeside yapmanız lazım ki ekran kartının performansını iyi kullanmanız için.

O konuda bilgim var.Sadece sistemde sorunsuz çalışacağı hakkında pek fikrim yoktu.. Ram olayı da sanırım pc maksimum 4 gb görebilecek o yüzden ek 2 gb daha kullanacağım.
Yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim Mustafa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…