İntel Core 2 Duo E4500 Sisteme R7 250 Uyumu

Xeon E5450 mevzusu o işlemciyi Çin'li arkadaşlarımız modlayıp anakartlara uygun hale getiriyor daha sonra kullanıyorsunuz. Zaten pek güncel bir işlemci olmadığı için arada çalışmayanlar olur.
Olabilir ben zaten çok harcamak istemiyorum sisteme üniversite sınavıma iki senem kaldı zaten güzel üniversitede mühendislik tutturursam yeni bilgisayar sözleri var evdekilerin o yüzden iki yıl boyunca CS:GO gibi oyunları akıcı oynatsın yeter.

İşte R7 240 al kullan akıcı oynarsın düşük ayarlarda, tabi 1080P değil 720P falan rahat oynarsın. CS GO o kadar sistemi zorlayan bir oyun değil zaten.

İşte R7 240 al kullan akıcı oynarsın düşük ayarlarda, tabi 1080P değil 720P falan rahat oynarsın. CS GO o kadar sistemi zorlayan bir oyun değil zaten.
Kalite çok önemli değil zaten internette bulunan FPS arttırma ayarları ile oynayacağım peki belleğimi mi yükselteyim yoksa işlemcimi E8400 mı yapayım?

Bir de hocam araştırdım da CS:GO oyununda R7 240 az FPS veriyormuş bu sorun kalktı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada biraz araştırırsan 40-50 TL civarına 2GB bellek bulursun. 2GB bellek sana yetmez bence bellek al. Zira işlemcin R7 240 için yeterli. RAM darboğaz yapmasın yani bence RAM al.

R7 240 hakkında öyle bir şey duymadım, ama yeterli FPS vereceğini düşünüyorum 1080P altına, yani oyunu oynarsın çok sıkıntı olmaz.

Piyasada biraz araştırırsan 40-50 TL civarına 2GB bellek bulursun. 2GB bellek sana yetmez bence bellek al. Zira işlemcin R7 240 için yeterli. RAM darboğaz yapmasın yani bence RAM al.

R7 240 hakkında öyle bir şey duymadım, ama yeterli FPS vereceğini düşünüyorum 1080P altına, yani oyunu oynarsın çok sıkıntı olmaz.
2 GB bellek takviyesi ile 4GB olacak ve 64 bite geçiş yapacağım işlemciye kart bence bir miktar darboğaz yapacaktır o da O.C ile 2.8 stabil çalışıyor ama termal macunum az olduğu için baya ısınıyor. Termal macunu yenileyip O.C yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB bellek takviyesi ile 4GB olacak ve 64 bite geçiş yapacağım işlemciye kart bence bir miktar darboğaz yapacaktır oda O.C ile 2.8 stabil çalışıyo ama termal macunum az olduğu için baya ısınıyor. Termal macunu yenileyip O.C yapabilirim.
Bakın söylediğim gibi bir çok oyunda sıkıntı yapmaz ancak bazı oyunlarda özellikle multiplayer bazı oyunlarda yapabilir. Termal macunu yenile uygun fiyatlı bir de soğutucu olur biter fazla dert etme. Sistem sıkıntı yapmaz yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı