Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 15 Mayıs 2022 #11 Katılıyorum kesinlikle.
K KadirCe Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 580 Çözümler 3 15 Mayıs 2022 #12 Korkmaz ahmet dedi: Hocam burada tamirci bir tanıdığım var. Bi olaydan dolayı yanına gittim. Bedavadan 2 tane e6600 bı tanede e5200 verdi. Bu işlemciler artık 5 para etmiyo. Genişletmek için tıkla... Belki bir tane de ben veririm dort eder iste. Yanyana dizer bakarsiniz. Ben para mi istiyorum da boyle bir yorum yaptiniz?
Korkmaz ahmet dedi: Hocam burada tamirci bir tanıdığım var. Bi olaydan dolayı yanına gittim. Bedavadan 2 tane e6600 bı tanede e5200 verdi. Bu işlemciler artık 5 para etmiyo. Genişletmek için tıkla... Belki bir tane de ben veririm dort eder iste. Yanyana dizer bakarsiniz. Ben para mi istiyorum da boyle bir yorum yaptiniz?
OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #13 Katılıyorum inşallah bana çıkar
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 15 Mayıs 2022 #14 Yok hocam yanlış anlamaniza neden olduysam Kusura bakmayin sadece işlemciden dedim. KadirCe dedi: Belki bir tane de ben veririm dort eder iste. Yanyana dizer bakarsiniz. Ben para mi istiyorum da boyle bir yorum yaptiniz? Genişletmek için tıkla...
Yok hocam yanlış anlamaniza neden olduysam Kusura bakmayin sadece işlemciden dedim. KadirCe dedi: Belki bir tane de ben veririm dort eder iste. Yanyana dizer bakarsiniz. Ben para mi istiyorum da boyle bir yorum yaptiniz? Genişletmek için tıkla...
K KadirCe Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 580 Çözümler 3 15 Mayıs 2022 #15 15 dakika sonra yukarıda katıldığını belirten arkadaşlar arasından çekiliş yapılacaktır. Katılım listesi aşağıdaki gibidir.@Fukimuki@89069@Prime777@Ekmek Reis@Quarezma@JixTeq@Göründüğü Gibi Olan@OxGyEn Login To Lepce TECHNOPAT E6550 Çekiliş Sonuçları Asıl Talihli: @JixTeq Yedek Talihli: @89069 Asıl talihli iletişim adresini belirtirse kendisine ulaşayım. Son düzenleme: 15 Mayıs 2022
15 dakika sonra yukarıda katıldığını belirten arkadaşlar arasından çekiliş yapılacaktır. Katılım listesi aşağıdaki gibidir.@Fukimuki@89069@Prime777@Ekmek Reis@Quarezma@JixTeq@Göründüğü Gibi Olan@OxGyEn Login To Lepce TECHNOPAT E6550 Çekiliş Sonuçları Asıl Talihli: @JixTeq Yedek Talihli: @89069 Asıl talihli iletişim adresini belirtirse kendisine ulaşayım.
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #16 KadirCe dedi: 15 dakika sonra yukarıda katıldığını belirten arkadaşlar arasından çekiliş yapılacaktır. Katılım listesi aşağıdaki gibidir.@Fukimuki@89069@Prime777@Ekmek Reis@Quarezma@JixTeq@Göründüğü Gibi Olan@OxGyEn Login To Lepce Technopat E6550 Çekiliş Sonuçları Asıl Talihli: @JixTeq Yedek Talihli: @89069 Asıl talihli iletişim adresini belirtirse kendisine ulaşayım. Genişletmek için tıkla... ayberkergeri@gmail.com mail adresim.
KadirCe dedi: 15 dakika sonra yukarıda katıldığını belirten arkadaşlar arasından çekiliş yapılacaktır. Katılım listesi aşağıdaki gibidir.@Fukimuki@89069@Prime777@Ekmek Reis@Quarezma@JixTeq@Göründüğü Gibi Olan@OxGyEn Login To Lepce Technopat E6550 Çekiliş Sonuçları Asıl Talihli: @JixTeq Yedek Talihli: @89069 Asıl talihli iletişim adresini belirtirse kendisine ulaşayım. Genişletmek için tıkla... ayberkergeri@gmail.com mail adresim.
K KadirCe Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 580 Çözümler 3 15 Mayıs 2022 #17 JixTeq dedi: ayberkergeri@gmail.com mail adresim. Genişletmek için tıkla... İletişime geçilmiştir. Konu kapatılabilir.
JixTeq dedi: ayberkergeri@gmail.com mail adresim. Genişletmek için tıkla... İletişime geçilmiştir. Konu kapatılabilir.