Intel Core 2 Duo E6600 Sistem Tavsiyesi

Jadgun

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim bu arkadaşlar. Sadece LOL oynayan biriyim ama bu bilgisayar ile en düşük ayarlarda minyonlar gelmeden 30 FPS ve üstü görürken savaşlarda 10 FPS'e kadar düşüyor. Sizce başlıkta belirttiğim işlemciyi alırsam bu FPS düşüşünü genede yaşar mıyım yoksa FPS artar mı ? Bu arada alıcağım işlemci 2. el sizce güven olur mu ?

Intel Core 2 Duo E6600 Işlemci 775 Pin GittiGidiyor'da 231871627

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir işlemci ve 2. El. Şansına bağlı biraz ama en fazla 25 tl kaybedersin dene bence. Bende 6 sene E6400 kullandım hala da bozulmadı. Olmadı ucuz bir Core 2 Quad al çok daha iyi olur dostum.

Merhaba sanırım işlemci ile ilgili değil, ekran kartının kötü olmasıyla alakalı. MSI Afterburner programıyla League of Legends oynarken CPU kullanımı ne kadar bir bakın.

İşlemci kullanımı %100

Eski bir işlemci ve 2. El. Şansına bağlı biraz ama en fazla 25 tl kaybedersin dene bence. Bende 6 sene E6400 kullandım hala da bozulmadı. Olmadı ucuz bir Core 2 Quad al çok daha iyi olur dostum.
Sizce hangisini alayım bi tane önerirmisiniz ?

LGA 775 pinli bir işlemci alacaksan seçimin kesinlikle Core 2 Quad serisinden yana olmalı diye düşünüyorum. Q6600 önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…