Intel Core 2 Duo E7300 HD 6350 sistem kasıyor

emre4248

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım çok kasıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın çok eski, ısınıyor olabilir zamanı geldiyse tozları temizle işlemci macununu yenile. Isınıyorsa ekran kartı macununu da da yenile. Korsan yolla etkinleştirilmiş windows kullanma. Disk sağlığını kontrol et.

SSD kullanmıyorsanız SSD alabilirsiniz. Kaç GB RAM var?

@liveforspeed neden komik buldunuz?
Adam o bilgisayarla her kuşu sevdi bir ssd si kaldı. Ssd o bilgisayarın fiyatı kadar. Diski sağlamsa değiştirmek istemeyebilir. İlla açıklayacağız yani neden komik bulduğumuzu bu da güzel.

Öncelikle teşekkür ederim. Ekran kartımı daha yeni yeniledim ve sistemin macununu ne zamandır yenilemiyorum ona bakayım bir de ne zamandır temizlemiyorum. Terkar teşekkür ederim.

SSD kullanmıyorsanız SSD alabilirsiniz. Kaç GB RAM var?

@liveforspeed neden komik buldunuz?
Ram 3GB

Öncelikle teşekkür ederim. Ekran kartımı daha yeni yeniledim ve sistemin macununu ne zamandır yenilemiyorum ona bakayım bir de ne zamandır temizlemiyorum. Terkar teşekkür ederim.

Ram 3GB
Hocam o bilgisayar çok eski kalmış Windows 8.1 ya da 7ye geçebilirsiniz.
Mesela ben de P4, 3GB Ram, Radeon X1050 kullanıyordum geçen sene. Windows 7 bile kasıyordu.

Hocam o bilgisayar çok eski kalmış Windows 8.1 ya da 7ye geçebilirsiniz.
Mesela ben de P4, 3GB RAM, Radeon X1050 kullanıyordum geçen sene. Windows 7 bile kasıyordu.

Evet zaten Windows 8.1 de hiç sıkıntı olmuyordu jet gibiydi ama bir Windows 10'a geçeyim dedim kastı bir daha Win 8.1'e dönmeyi düşünüyorum. Bir sorum daha var Windows 8 8.1 değil 8 ISO'su var mı sizde.

Evet zaten Windows 8.1 de hiç sıkıntı olmuyordu jet gibiydi ama bir Windows 10'a geçeyim dedim kastı bir daha Win 8.1'e dönmeyi düşünüyorum. Bir sorum daha var Windows 8 8.1 değil 8 ISO'su var mı sizde.

Buyrun hocam açıklama kısmında Türkçe x64 ve x86 var islemcinize uygun indirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ne zamandır arıyorum hayırlı günler.

Çok teşekkür ederim ne zamandır arıyorum hayırlı günler.
Hocam 10 kullanman gerekirse bir gün 2016 ltsb kur kafan rahat olur. Ben e7400 ve hd3650 sistemimle temmuzdan beri 2016 ltsb kullanıyorum boşta 800-900 mb arası ram tüketimi oluyor ve sistem günden güne yavaşlamıyor bu da çok iyi. Oyun oynuyorsan güvenlik takıntın yoksa güncellemeleri kurma yamalar işlemci performansını(meltdown ve spectre açıklarından dolayı) çok düşürüyor.
Ayrıca arkadaşın attığı linkte 8.1 değil düz 8 var galiba dikkat et. @Longhorn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…