Intel Core 2 Duo E7400 Nvidia 9500 GT Sistem "Görüntü Birimi Yanıt Vermeyi Durdurdu" Hatası

Fatih1905

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Elimde eski bir sistem var ancak bana yetiyor çünkü sadece League of Legends oynuyorum. Şimdiye kadar bir sorunum yoktu ancak şimdi oyuna girdiğimde ara ara savaşların çok olduğu bölümlerle ekran kararıyor ve masaüstüne atıyor, daha sonra ''Görüntü birimi yanıt vermeyi durdurdu'' hatası alıyorum ancak sonradan oyuna devam ediyorum. Isısına baktığımda normal gözüküyor ancak zamanında işlemcime overclock yapmıştım. Hata nedendir yardımcı olursanız sevinirim.
Adsız.png

Merhabalar siteminizdeki ekran kartı ilk olarak güncelleyin pcniz 32 bit mi 64 bit mi olduğuna karar verin. ona göre indirin. daha sonra league of legends teki oyun içi görüntü ayarlarını minimuma getir. çünkü belli ki sen aşırıya geçmişsin bu ekran kartınla minimum oynamayı tercih et. yine aynı sorun varsa termal macun hatası olabilir. enyakın pc teknik servisine termal macun değişimi yaptır yada kendin yapabilirsen 5-7 tl arasında bir termal macun alıp sürebilirsin sürme işlemlerinide youtube den izleyebilirsin..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı