Intel Core 2 Duo E7400 sistem parça önerisi

fatihtokan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 GHz işlemci.
ASUS P5G41T-M LX anakart.
4 GB RAM.
Hardiskim var hazırda.
NVIDIA GeForce 9600GT ekran kartına sahibim.
Sistemin eski biliyorum ama az cok oyun açacağız. Bir sistem istiyorum bana makul bir sistem tabii, bu parçlardan iş görenler parça değişimi önerisi söylebilecek arkaşlarımız varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Intel(r) Core(tm)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 GHz işlemci.
ASUS P5G41T-M LX anakart.
4 GB RAM.
Hardiskim var hazırda.
NVIDIA GeForce 9600GT ekran kartına sahibim.
Sistemin eski biliyorum ama az cok oyun açacağız. Bir sistem istiyorum bana makul bir sistem tabii, bu parçlardan iş görenler parça değişimi önerisi söylebilecek arkaşlarımız varsa çok sevinirim.
bütçe ?

Bütçe? Aslında aklımda olan bir bütçe yok sizin önerilerinize göre karar vereceğim bu parçaları da kullanıp uyguna getirsek çok daha iyi olur ama.
İşlemci olarak benim de aynı anakart ve işlemciyi kullandığım. Xeon X5460 veya E5450 işlemciyi alıp, 4 GB daha RAM takviyesi ve güzel bir ekran kartı alırsan çoğu oyunu oynuyabilirsin.
Peki ekran kartı için ne önerirsiniz bide bu çoğu oyunu dedidigim bildiğim için soruyorum örneğin CS de kaç FPS görürüm biliyorsan söylersen çok sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı