Intel Core 2 Duo E7400 Sisteme MSI R7 240 Takviyesi

Very high bile değil High'da oynuyor ama 30Fps. Arkadaşın dediği 60. R7 240'ı RX570 ile mi karıştırdı anlayamadım.
O.C yapan bir arkadas oynuyordu ve butun ayarlar very high degildi golge - su kalitesi falan ayrica benim mobil ekran kartinda bile very high da 60 fps goruyorum online da ise 50 fps az youtube dan bakin O.C yapip oynayanlar var MSI Afterburner uzerinden.

Yahu neymiş bu R7 240 60 FPS very high

Oynayabilirsiniz yazdim ve soyledim population density en dusuk sekilde - golge ler normal - su kalitesi normal. Diger ayarlari high - very high .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aklinizda bir fikir olusabilir custom ayarlar ile birde O.C yapilirsa cok iyi performans verebilir.

Son düzenleme:
Hocam gerçekçi olmak lazım mevcut sisteminizle iş zor ram 8 GB yapın Q6600 veya Q96XX serisi bir işlemci alın ikinci el bir RX 560 veya GTX 750 Tİ gibi bir kart alın oynayın hocam E7500 un gücü bir yere kadar hocam dost acı söyler demişler ama gerçekler bunlar.

Yani her türlü rahat oynayamam galiba 30fps için ne değiştirmem gerekir?
Arkadaşın dediği gibi Q6600 alabilirsin 750Ti veya RX560 gibi bir ekran kartı ile düşük veya orta ayarlarda oynarsın rahatça tahminimce. Ram 8 yapmalısın ama. Ekran kartlarından şiddetle RX560 tavsiye ederim Türkiye fiyatı 750ti ile neredeyse aynı ama kat kat daha performanslı. 2. Elden bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…