Intel Core 2 Duo E8400 9600GT bilgisayarı güçlendirmek

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar iş yerinde eski bilgisayar var 2 adet. Diğerinde görüntü sorunu var. Görüntü sorunu olan bilgisayarın ve şu anki kullanılan bilgisayarın parçalarını birbirine aktarıp güçlendirmeyi düşünüyorum. Görüntü sorunu olan bilgisayarda.Maximus formula anakart var. DDR2 2 GB 800 MHz RAM ve E8400 işlemci var. Şu an kullanılanda ise E2180 işlemci, P5KPL AM SE anakart ve DDR2 2+2 4 GB 800 MHz RAM bulunmakta. P5KPL AM SE anakartta sadece 2 pin bulunduğundan görüntü sorunu olan bilgisayarı güçlendirmek istedim. Şimdi kafamda şimdiki bilgisayarın RAM'ini alıp görüntü sorunu olana takıp 6 GB 800 MHz yapma planım var. Daha sonra ekran kartı olmadığı için kendi ekran kartımı satacağım. Çünkü yenisini almak istiyorum(kendime). Bu durumda bilgisayar şu şekilde olacak.

Maximus Formula anakart (bilgilerini tam bilmiyorum).
6 GB DDR2 800 MHz RAM.
9600 GT 512MB 256 Bit DX9(DX10 destekli).
Intel Core2 Duo E8400 6M önbellek, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB.

Başka ne yazabilirim aklıma gelmedi. Sorarsanız söylerim.

Ustaya sordum, "deneriz ama PUBG Mobile açmazsa kurcalamayalım" dedi. Sizce PUBG Mobile açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörler yanlış başlık yazmışsınız? Ben konuda 9600GT ekleyeceğim dedim. Güçlendireceğim demedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…