Intel Core 2 Duo E8400 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

1440 900 75 hz

Ben sana yukarıda öneri yaptığımda işlemci almayıp 1050 yerine 1030 almaktan bahsediyorsun. Yani bütçen yokmuşta sisteme ufak upgradeler istermiş gibi konuşuyorsun. Öbür yazan arkadaşa 1500-2000 tl bütçe olabilir diyorsun. Bence önce sen ne yapmak istediğine bir karar ver. Sonra gel buraya konu aç öneri ve tavsiye iste.

AMD Athlon II X4 880K Athlon II X4 4.2 GHz
GIGABYTE 2GB 256 BİT R7 370
GSKILL 2 ADET 4+4 1600 DDR3
bu pc yi alıcam bana oyunlarda yeter mi

Anakart nerde arkadaşım? Yine anakartı yazmamışsın! GA-EQ45M-S2 bu anakartı mı kullanmayı düşünüyorsun. Bu anakartı kullanmayı düşünüyorsan, sana önceki mesajımda maksimum FSB 1333 MHZ CPU ve RAM desteği olduğunu belirtmiştim. Eğer o anakartı kullanmayaksan yeni sistem alıyorsan neden yine anakartı belirtmedin! Ayrıca bu sistemi yeni toplayacaksan kesinlikle böyle eski bir sistem için bütçeni harcama. Madem 2000 tl bütçen var baştan neden söylemiyorsun? Elinde olan herşeyi sat. Tam olarak ne kadar bütçen varsa üstüne elindeki bileşenleri sattıktan sonraki miktarı ekle. Tam olarak ne kadar bütçe oluşuyorsa elinde o zaman gel buraya tam olarak bütçeni belirt. Belirttiğin bütçe aralığında sana en güzel güncel sistemi toplayalım. Gidip eski sistemlerle cebelleşme. Paranı da çöpe atma.

İntel İ5 4460 3.20 Ghz İŞLEMCİ
Asus r265 2 GB 256 bit DDR5 Ekran Kartı
8 GB ram
ALMAYI PLANLIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…