İntel Core 2 Duo E8400 ve H110M Anakart Uyumu

Yeni sistem toplanacaksa artık H110M anakartlı 6. 7. Nesil sistem toplanmamalı. Ucuz olarak;
G5400 işlemci ve H310M-A anakart 2018 güncel sistem olarak toplanmalıdır. İşlemci ve anakart.
Bütçe yoksa bundan daha aşağıda sıfır sistem toplamak mantıklı değil 2.El'e yönelip daha sağlam sistemler toplanabilir. Siz bütçeyi monitör ihtiyacını da belirterek yazın ve ne yapacağınızı yazın.

1500 2000 tl ye kadar iyi bir sistem kurmak isyorum gelecek nesil için daha pahalı mı düşünmem gerekir

Dostum şuan bile en düşük bütçeli güncel sistem 3.000TL den başlıyor.
Yapmak istediğin nedir? Oyun mu oynayacaksın? Hangi oyunları? Ne yapacaksın?
Buna göre büyük indirim günü de yaklaşıyor bütçene uygun sistem toplarız. Yoksa mantıklı olan 2.El.

oyun bilgisayarı kurmak istyorum 2.elde olur fark etmez en fazla 3500 falana olursa iyi olur

İşlemci 775 soket, anakart yenil nesil 1151 soket. İkisi uyumsuz.

Bütçe o kadarsa kasa olarak şöyle veya böyle bir şey bakabilirsiniz. Benim önerim şurayı incelemeniz.
İkinci el GTX1060 6GB - Uygun işlemcili - 8GB RAM sistem temiz bulun alın. Rahat 3-4 sene götürür.
Eski sisteminizi satıp Full HD 1080P bir monitör de aldınmı tamamdır.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…