Intel Core 2 Duo mu? Yoksa Intel Core 2 Quad mı?

Benim bildiğim en son Core 2 Quad Q9650'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Ha bide istersen core 2 extreme serisi var.

Size sosyal medyadan ulaşma şansım varmıdır?
9000 Serisi en son nesildir. Daha sonra İ3-İ5-İ7 serisine geçiş yapıldı.

Peki bişey sormak istiyorum Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Quad ve Intel Pentıum bu işlemcilerin en son çıkanı hangisidir?

İntel core 2 quadda 4 çekirdek li
Duo: 2 çekidekli

İntel core 2 quad daha iyi

Son düzenleme:
LGA 775 Çipset bir işlemci arıyorsan "XEON" işlemci almanı öneririm.. Birde soruna geçicek olursak tabi ki Core2 Quad

LGA 775 Çipset bir işlemci arıyorsan "XEON" işlemci almanı öneririm.. Birde soruna geçicek olursak tabi ki Core2 Quad
Burada XEON işlemci yazmıyor ama socket olarak aynı anakartım o işlemciyi desteklemeyebilirmi?

Xeon işlemci modlu şekilde geliyor sen anakartına modlu BIOS güncelliyorsun ve kullanıyorsun. Xeon önerme sebebimiz Quad işlemciler ile aynı performansı yarı fiyatına vermeleridir. Örneğin Q9650 216TL, aynı performanslı E5450 93TL. Fiyat performans istiyorsanız 58TL'ye E5440 öneririm fark 2.83 Ghz olması Q9550 ile aynıdır.

UserBenchmark: Intel Core2 Quad Q9650 vs Xeon E5450

Sizin anakartınızda test edilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…