Intel Core 2 Duo P7450 islemci yukseltme

umutbra21

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, eski laptopumda Intel® Core™2 Duo Processor P7450 işlemci, 4 GB RAM ve NVIDIA GT240M ekran kartı var. Sadece GTA 4, ETS 2 ve City Car Driving oynuyorum. Arada Photoshop kullanıyorum. İşlemciyi değiştirirsem ve RAM'ı arttırırsam daha verimli hale geleceğini düşünüyorum. Acaba bu işlemcinin yerine alabileceğim uygun fiyatlı ve daha performanslı bir işlemci var mıdır?

Var da Cpu-Z gibi bir program ile anakartın marka, model, chipsetini öğrenip paylaşabilirseniz, daha iyi yardımcı olunabilir. Ama 4 Gb RAM büyük ihtimalle o laptop için maksimum RAM dir.

Anakartın modelini resmi sitesinde aratarak hangi işlemcileri desteklediğini bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Birazdan bakacağım.
Var da CPU-Z gibi bir program ile anakartın marka, model, chipsetini öğrenip paylaşabilirseniz, daha iyi yardımcı olunabilir. Ama 4 GB RAM büyük ihtimalle o laptop için maksimum RAM'dir.

Baktım, Acer JV80 yazıyor fakat maalesef internette bulamadım böyle bir bilgiyi. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Konuyu hortlatalım Burada işlemcin ile uyumlu diğer işlemcileri görebilirsin ama Watt ı aynı olması lazım diye biliyorum aynı işlemciyi bende kullanıyorum şuan değiştirmek istiyorum Watt ı yüksek tutarsak ne olur yada ne olmaz bilmiyorum ama riske gerek yok sanırım, yukarıda verdiğim linkte en yakın Core 2 Duo P9600 olarak gözüküyor uyumlu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…