Intel Core 2 Duo sisteme hafif Windows surumu onerisi

O bilgisayarı eğer gün içinde kullanıyorsanız SSD alıp üstüne Windows 10 LTSC 2016 kurabilirsiniz gerçekten hafiftir.
Onun haricinde Windows 7 benim fikrimce ideal. Win 8.1'i bilmiyorum olabilir.
bencede windows 7 ile güzel olur ama dediğim gibi verileri yedekliyemem ve önemli veriler var bilgisayarda yedeklemeden işletim sistemi düşeblirmi?

HDD varsa 8.1 kurabilirsin.
w7 düşünüyorum hocam kasma istemiyorum 15 yıllık

bencede windows 7 ile güzel olur ama dediğim gibi verileri yedekliyemem ve önemli veriler var bilgisayarda yedeklemeden işletim sistemi düşeblirmi?

w7 düşünüyorum hocam kasma istemiyorum 15 yıllık
15 senelik olması önemli değil, 7 de kurabilirsin ama 8.1 daha seri çalışıyor 7'ye göre.

15 senelik olması önemli değil, 7 de kurabilirsin ama 8.1 daha seri çalışıyor 7'ye göre.
yani 8.1 hakkında kötü yorumlar duymuştum bi eski kasam var windows 7 alışığım ondan

SSD daha hızlı ve Windows 10 için daha ideal.
yani hocam böyle bir makineye ssd masrafı yapmaktansa sürüm küçültüp kasmadan kullanmayı düşünüyoruz. bildiğiniz veri yedeklemeden küçültme varmı

En azından GTA5tir loldür oynatır ondan dedim.
benim bilgisayar açıyor onları zaten annemin pc

En azından GTA5tir loldür oynatır ondan dedim.
annem napsın gta yı

2k veren olmaz bu makineye.

Her çıkan işletim sistemine aynı yorumlar yapılıyor, 7 çıktığında da 7 berbat diyorlardı.
bu konularda çok bilgim yok hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…