Yani hocam böyle bir makineye SSD masrafı yapmaktansa sürüm küçültüp kasmadan kullanmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz veri yedeklemeden küçültme var mı?
Benim bilgisayar açıyor onları zaten annemin PC.
Annem ne yapsın GTA'yı
Bu konularda çok bilgim yok hocam.
hangi sürüm kastırmaz ve o sürüme yedekleme yapmadan veri kaybetmeden nasıl geçeceğim onu söylerseniz sevinirim windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu windows 10 yaptık 10dkda açılıyor 8.1 yapınca kasarsa yine başa döneriz. ben windows 7yi kullandığım ve bildiğim için annemde, 7 gibi düşündüm. dedğiğim gibi ssd almayı düşünmüyoruz2k veren olmaz bu makineye.
Her çıkan işletim sistemine aynı yorumlar yapılıyor, 7 çıktığında da 7 berbat diyorlardı.
annem kullanacak ama windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu windows 10 yaptık 10dkda açılıyor 8.1 yapınca kasarsa tekrar uğraşmamak içinAnneniz kullanacaksa PC'yi Windows 8.1 yapın.
zamanında 7yi zaten kaldırıyordu ne gerek var risk almayaAnneniz kullanacaksa PC'yi Windows 8.1 yapın.
Hangi sürüm kastırmaz ve o sürüme yedekleme yapmadan veri kaybetmeden nasıl geçeceğim onu söylerseniz sevinirim Windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu Windows 10 yaptık 10dakikada açılıyor 8.1 yapınca kasarsa yine başa döneriz. Ben Windows 7'yi kullandığım ve bildiğim için annemde, 7 gibi düşündüm. Dedğiğim gibi SSD almayı düşünmüyoruz.
Annem kullanacak ama Windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu Windows 10 yaptık 10dakikada açılıyor 8.1 yapınca kasarsa tekrar uğraşmamak için.
bana sürüm fark etmez kasmasın yeter bilmem anlatabildimmi derdimihangi sürüm kastırmaz ve o sürüme yedekleme yapmadan veri kaybetmeden nasıl geçeceğim onu söylerseniz sevinirim windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu windows 10 yaptık 10dkda açılıyor 8.1 yapınca kasarsa yine başa döneriz. ben windows 7yi kullandığım ve bildiğim için annemde, 7 gibi düşündüm. dedğiğim gibi ssd almayı düşünmüyoruz
annem kullanacak ama windows 7 iken ilk aldığımız zamanlarda kasma donma yoktu windows 10 yaptık 10dkda açılıyor 8.1 yapınca kasarsa tekrar uğraşmamak için
zamanında 7yi zaten kaldırıyordu ne gerek var risk almaya
nasıl 10 yaptık hatırlamıyorumWindows'u Media Creation Tool ile 7'den 10a yükselttiyseniz geri 7ye dönülebiliyor diye biliyorum veri kaybetmeden.
Bana sürüm fark etmez kasmasın yeter bilmem anlatabildimmi derdimi.
Nasıl 10 yaptık hatırlamıyorum.
Böyle hocamAyarlarda kurtarma bölümündeki Windows 7'ye geri dön seçeneği var mı?
verileri silmeden sürüm düşürmeyi arıyorumBöyle hocam
Böyle hocam.
Verileri silmeden sürüm düşürmeyi arıyorum.
bilmiyorum hocamAcaba bilgisayarın hard diski çok dolu olduğu için mi kasıyordu. Sistemin daha kötüsü bende vardı Windows 10'da oyun bile oynuyordum.
tek disk var ama 2 taneye bölünmüş bişey olurmuVeriler gitmeden 7 yapamazsınız. Yerel disk C komple sıfırlanır verileri eğer varsa yerel disk D ye atın o zaman sıfırlanmaz.